Greita paieška
Receptai
Draugai

Jautienos maltinukai

Jautienos maltinukai
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Krapai , 1 pundelis
  • Kiaulienos faršas , 500 gramų
  • Pipirai, baltieji , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Jautienos faršas , 500 gramų
  • Druska , 1 arbatinis šaukštelis
  • Augalinis aliejus , 50 mililitrų
  • Svogūnai , 2 galvos
  • Džiūvėsėliai , 4 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Krapus susmulkinau. Tinka ir kiti žalumynai: svogūnų laiškai, petražolės ir t.t.

  2. Kiaulienos ir jautienos faršą sumaišiau su prieskoniais: pipirais, druska.

  3. Subėriau krapus, įmušiau kiaušinius, sudėjau susmulkintus svogūnus ir džiūvėsėlius.

  4. Mėsą išminkiau su rankomis. Suformavau plonus faršo blynelius ir kepiau įkaitintoje keptuvėje, kol abi mėsos blynelio pusės gražiai apskrudo.

Receptą atsiuntė Raimonda
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei gaištate daug laiko virtuvėje, valydama bei pjaustydama daržoves lentutę bei indus dėkite ne tiesiai ant stalo, o ant laikraščio. Baigusi darbą sutaupysite laiko, išvengdama stalo valymo – jums tereiks išmesti nešvarų laikraštį. Beje, tai puikus būdas atsikratyti senų laikraščių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Dancing bubbles Bacardi Mojito [mochito] kokteilis Kugelis su cukinija Burokėlių mišrainė su majonezu Žemaičių blynai su faršu Aguonų pyragas Kalėdoms
Reklama
Prisijunk prie mūsų!