Greita paieška
Receptai
Draugai

Jautienos maltinukai

Jautienos maltinukai
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Krapai , 1 pundelis
  • Kiaulienos faršas , 500 gramų
  • Pipirai, baltieji , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Jautienos faršas , 500 gramų
  • Druska , 1 arbatinis šaukštelis
  • Augalinis aliejus , 50 mililitrų
  • Svogūnai , 2 galvos
  • Džiūvėsėliai , 4 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Krapus susmulkinau. Tinka ir kiti žalumynai: svogūnų laiškai, petražolės ir t.t.

  2. Kiaulienos ir jautienos faršą sumaišiau su prieskoniais: pipirais, druska.

  3. Subėriau krapus, įmušiau kiaušinius, sudėjau susmulkintus svogūnus ir džiūvėsėlius.

  4. Mėsą išminkiau su rankomis. Suformavau plonus faršo blynelius ir kepiau įkaitintoje keptuvėje, kol abi mėsos blynelio pusės gražiai apskrudo.

Receptą atsiuntė Raimonda
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jaunų ridikėlių lapuose gausu vitaminų bei mineralinių druskų, todėl nuplautus ir susmulkintus juos patariama naudoti salotoms.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Dešrelės su bulvėmis Naminė pica Burokėlių salotos Šašlykas orkaitėje Kiaulienos nugarinė su sūriu Žemaičių blynai su faršu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!