Greita paieška
Receptai
Draugai
Jautienos maltinukai
Kategorijos:
Raudona mėsa, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Reikės:
- Krapai , 1 pundelis
- Kiaulienos faršas , 500 gramų
- Pipirai, baltieji , 0,5 arbatinio šaukštelio
- Jautienos faršas , 500 gramų
- Druska , 1 arbatinis šaukštelis
- Augalinis aliejus , 50 mililitrų
- Svogūnai , 2 galvos
- Džiūvėsėliai , 4 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai , 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Krapus susmulkinau. Tinka ir kiti žalumynai: svogūnų laiškai, petražolės ir t.t.
Kiaulienos ir jautienos faršą sumaišiau su prieskoniais: pipirais, druska.
Subėriau krapus, įmušiau kiaušinius, sudėjau susmulkintus svogūnus ir džiūvėsėlius.
Mėsą išminkiau su rankomis. Suformavau plonus faršo blynelius ir kepiau įkaitintoje keptuvėje, kol abi mėsos blynelio pusės gražiai apskrudo.
Receptą atsiuntė Raimonda
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Jaunų ridikėlių lapuose gausu vitaminų bei mineralinių druskų, todėl nuplautus ir susmulkintus juos patariama naudoti salotoms.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!