Greita paieška
Receptai
Draugai
Jautienos nugarinės kepsnys
Kategorijos:
Raudona mėsa, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Ingredientai:
- Jautiena, nugarinė , 800 gramų
- Taukai , 2 valgomieji šaukštai
- Svogūnai , 2 vienetai
- Petražolės , 1 sauja
- Salieras , 1 vienetas
- Cukrus
- Druska
- Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
Mėsa išmušama plaktuku, įtrinama druska, sumaišyta su maltais prieskoniais, cukrumi, aliejumi, apibarstoma daržovėmis ir 2 - 3 val. laikoma šaldytuve. Vėliau mėsa dedama į keptuvą su įkaitusiais riebalais ir 30 min. kepama su tomis pačiomis daržovėmis, kuriose marinuota, palaistant atsiradusiomis sultimis.
Kepsnys tiekiamas supjaustytas ir sudėtas į pašildytą pusdubenį. Prie jo tinka riebaluose virtos bulvės, troškintos pupelės, nevirtų daržovių salotos.
Komentarai1
- Komentuoti
Arturas

Noreciau sito:)
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Verdant bulves su lupena jos nesusproginėtų, į vandenį reikia įlašinti acto.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!