Greita paieška
Receptai
Draugai

Jautienos nugarinės kepsnys

Jautienos nugarinės kepsnys
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai 1

Paruošimo laikas:
Ingredientai:
  • Jautiena, nugarinė , 800 gramų
  • Taukai , 2 valgomieji šaukštai
  • Svogūnai , 2 vienetai
  • Petražolės , 1 sauja
  • Salieras , 1 vienetas
  • Cukrus
  • Druska
  • Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:

Mėsa išmušama plaktuku, įtrinama druska, sumaišyta su maltais prieskoniais, cukrumi, aliejumi, apibarstoma daržovėmis ir 2 - 3 val. laikoma šaldytuve. Vėliau mėsa dedama į keptuvą su įkaitusiais riebalais ir 30 min. kepama su tomis pačiomis daržovėmis, kuriose marinuota, palaistant atsiradusiomis sultimis.
Kepsnys tiekiamas supjaustytas ir sudėtas į pašildytą pusdubenį. Prie jo tinka riebaluose virtos bulvės, troškintos pupelės, nevirtų daržovių salotos.

Komentarai1
Arturas

Noreciau sito:)

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdant bulves su lupena jos nesusproginėtų, į vandenį reikia įlašinti acto.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Ravioli su vištiena Čenakai Tarkuotų bulvių virtinukai Folijoje kepta vištiena Kepta žuvis marinate Įdaryti makaronų vamzdeliai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!