Greita paieška
Receptai
Draugai

Jautienos šašlykai

Jautienos šašlykai
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Marinatui:
  • Baltas vynas, sausas , 200 gramų
  • Mineralinis vanduo, gazuotas , 200 gramų
  • Raudonėliai (Oreganas) , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Muskatas , 2 žiupsneliai
  • Druska , 2 žiupsneliai
  • Baltieji pipirai , 2 žiupsneliai
Reikės:
  • Jautienos išpjova , 1 kilogramas
  • Ananasai , 400 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Jautienos nugarinę arba sprandinę supjaustykite norimo dydžio gabaliukais: mažesniais ar didesniais.

  2. Jautieną apibarstome prieskoniais: muskatu, raudonėliu, druska ir pipirais.
    Sudėkite ananaso gabaliukus, supilkite vyną, vandenį ir išmaišykite.

  3. Marinuokite mėsą 1 parą.

  4. Kepkite mėsą, suvėrę ant iešmų, grilyje ar ant laužo.

Receptą atsiuntė Reda
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Daržovės, verdamos sūdytame vandenyje, netenka apie 70% vitaminų, todėl jas geriau sūdykite baigiant virti.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Aguonų pyragas Kalėdoms Šaltiena greitpuodyje Burokėlių mišrainė su majonezu Skaniausias pyragas Keksiukai su spanguolėmis Kugelis su cukinija
Reklama
Prisijunk prie mūsų!