Greita paieška
Receptai
Draugai

Jautienos šašlykai

Jautienos šašlykai
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Marinatui:
  • Baltas vynas, sausas , 200 gramų
  • Mineralinis vanduo, gazuotas , 200 gramų
  • Raudonėliai (Oreganas) , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Muskatas , 2 žiupsneliai
  • Druska , 2 žiupsneliai
  • Baltieji pipirai , 2 žiupsneliai
Reikės:
  • Jautienos išpjova , 1 kilogramas
  • Ananasai , 400 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Jautienos nugarinę arba sprandinę supjaustykite norimo dydžio gabaliukais: mažesniais ar didesniais.

  2. Jautieną apibarstome prieskoniais: muskatu, raudonėliu, druska ir pipirais.
    Sudėkite ananaso gabaliukus, supilkite vyną, vandenį ir išmaišykite.

  3. Marinuokite mėsą 1 parą.

  4. Kepkite mėsą, suvėrę ant iešmų, grilyje ar ant laužo.

Receptą atsiuntė Reda
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdamos manų kruopos nesušoks gumuliukais, jei išmaišysite jas šaltame vandenyje ir tik po to supilsite į verdantį vandenį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žemaičių blynai su faršu Čenakai Kiaulienos nugarinė su sūriu Burokėlių salotos Virtos “gėlytės” Purūs keksiukai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!