jautienos suktinukai
8jautienos ispjovos ploni gabaliukai(juosteles)Paprikos milteliai,druska pipirai. Garstyciu indelis. 10 nedideliu raugintu agurku. 200g rukytu lasinuku. 3 dideli svogunai. Raudono sauso vyno, padazo tirstiklio(arba truputis miltu) 2valg.sauk. sviesto
Jautienos juosteles istepame gausiai garstyciomis. Tada apibarstome prieskoniais. Smulkiais kvadrateliais supjaustome svoguna,lasinukus ir agurkus. Juos dedame ant jautienos ir ja paskui suvyniojame. Kad suktinukas neisirtu susmeigiame galus smeigtukais,ar aprisame siulu. Tada i puoda dedame 2 saukstus sviesto ir suktinukus. Jie truputeli apskrunda.Tada i puoda pilame vandens tuputi ir raudona vyna,kad butu skyscio mazdaug iki puses suktinuku,ar truputi daugiau. Ir taip juos ant vidutines ugnies troskiname ir verdame apie pusantros valandos. Tada i padaza dedame padazo tirstikli arba miltus. Skanaus
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųKaitinamas pienas neišbėgs, jei prieš kaitinant puodo šonus patepsite sviestu arba margarinu.
Rodyti kitą patarimą