Greita paieška
Receptai
Draugai

Jautienos troškinys su daržovėmis

Jautienos troškinys su daržovėmis
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Troškiniai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Sriubai:
  • Jautienos kumpis , 1 kilogramas
  • Pomidorai , 4 vienetai
  • Paprika , 2 vienetai
  • Aitrioji paprika , 1 vienetas
  • Svogūnai , 2 vienetai
  • Bulvės , 1 kilogramas
  • Baltas vynas, sausas , 60 mililitrų
  • Bazilikai , 2 žiupsneliai
  • Lauro lapai , 3 vienetai
  • Druska , 4 žiupsneliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Jautieną supjaustyti nedideliais gabaliukais, užpilti vandeniu ir virti.

  2. Кai mėsa bus beveik išvirusi, ją išimti, sultinį perkošti.

  3. Į puodą sudėti sluoksniais: griežinėliais supjaustytus pomidorus, mėsą, žiedais supjaustytas paprikas ir svogūnus, bulves. Pasūdyti.

  4. Užpilti sultiniu, kad sultinys tik uždengtų bulves.

  5. Puodą uždengti ir virti maždaug 45–50 minučių ant labai mažos ugnies.

  6. Po to įpilti vyno, sudėti lauro lapus ir delnuose sutrintus džiovintus bazilikus.

  7. Dar patroškinti 5–7 minutes ant mažos ugnies.

Receptą atsiuntė Greta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite, kad krapai ir petražolės ilgiau išsilaikytų, apšlakstykite juos šaltu vandeniu, įdėkite į celofaninį maišelį, į kurį pripūskite oro ir stipriai užrišę, laikykite šaldytuve.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Naminė pica Įdaryti makaronų vamzdeliai Šašlykas orkaitėje Silkė su cinamonu Virtų bulvių cepelinai su mėsa Pekino kopūstų salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!