Greita paieška
Receptai
Draugai

Jautienos vyniotiniai

Jautienos vyniotiniai
Rekomenduojame:
Įvertino 7 lankytojai

Gaminimo instrukcija:
  1. 170 g jautienos,
    15 g tirpinto sviesto,
    15 g pomidorų tyrės,
    60 g svogūnų,
    40 g grybų,
    10 g džiūvėsėlių,
    15 g miltų,
    10 g morkų,
    10 g petražolių,
    150 g sultinio,
    pipirų, druskos,
    žalumynų.

  2. Jautieną supjaustykite plonais gabalais, išmuškite, pabarstykite druska ir ant vidurio uždėję kimšinio susukite į lovelį, suriškite siūlu ar susmaigstykite pagaliukais ir pakepinkite ant sviesto.

    Kimšinį paruoškite iš smulkiai supjaustytų svogūnų pakepintų svieste. Juos pagardinkite pipirais, maltais džiūvėsėliais, kietai virtu kapotu kiaušiniu ar smulkiai kapotais pakepintais grybais ir gerai išmaišykite.

    Kimšiniu įdarytus ir pakepintus volelius dėkite į troškinimui skirtą indą, užpilkite sultiniu ir troškinkite 1 valandą.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kisielius neapsitrauks plėvele, jei išvirusios jo paviršių pabarstysite cukraus pudra.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kepti pievagrybiai Vištienos širdelių guliašas Įdaryti makaronų vamzdeliai Sūrio padažas makaronams Šašlykas orkaitėje Grybų padažas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!