Greita paieška
Receptai
Draugai

Jogurtiniai blynai

Jogurtiniai blynai
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Tešlai:
  • Natūralus jogurtas , 1 pakelis
  • Miltai , 0,8 stiklinės
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Cukrus , 2 valgomieji šaukštai
  • Vanilinis cukrus , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Soda , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Aliejus , 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Sumaišyti miltus, cukrų, druską ir sodą.

  2. Kitame inde išplakti kiaušinius. Sudėti jogurtą, palaipsniui maišant supilti miltų mišinį.

  3. Gerai išmaišius, palikti 10-15 minučių pastovėti.

  4. Įpilti aliejų ar sviestą, išmaišyti, dėti po šaukštą į įkaitintą keptuvę, kai pasirodys burbuliukai, gražiai su mentele apversti ir dar minutę pakepti.

  5. Kepti ant labai silpnos ugnies.

Receptą atsiuntė Sigutė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Mielinių blynų raugą vertėtų pradėti ruošti prieš 5-6 valandas. Iš pradžių piene ištirpinkite mieles ir dalį miltų, o tik vėliau, kai raugas ims kilti, berkite likusius miltus, dėkite prieskonius.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Želė tortas „Vasarėlė“ Kepti šonkauliukai medaus-garstyčių marinate Česnakinis padažas kebabams Marinuota strimele Šašlykai marinuoti kefyre Silkė su cinamonu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!