Greita paieška
Receptai
Draugai

Jogurtinis padažas salotoms

Jogurtinis padažas salotoms
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Padažai, marinatai
Gaminimo instrukcija:
  1. 1 indelio jogurto
    2 šaukštų grietinės
    2 šaukštų konservuotų ananasų užpilo
    žiupsnelio imbiero
    1/2 smulkinto svogūno
    2 šaukštų žalumynų (mėtos, melisos)
    truputis citrinų sulčių
    truputis skysto medaus

  2. Indelį jogurto sumaišykite su 2 šaukštais grietinės ir 2 šaukštais konservuotų ananasų užpilo. Pagardinkite citrinų sultimis ir skystu medumi. Įberkite žiupsnelį imbiero ir pipirų, pusę smulkinto svogūno ir 2 šaukštus žalumynų: mėtų, melisų ir builių.
    Skanaus...

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pirkdami joduotą druską, turėtumėte žinoti, jog tokia druska savo naudingąsias savybes išlaiko 3 - 4 mėnesius. Jodas išgaruoja, jei druska buvo sudrėkusi ar kurį laiką buvo laikoma atvirame inde. Į patiekalus berkite druską prieš pat tiekiant į stalą, o ne gaminimo metu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" Šparaginių pupelių sriuba Troškinys su soja Vištienos kepsniukai GRYBAI  SU BALTU PADAŽU Žemaičių blynai su faršu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!