Greita paieška
Receptai
Draugai

Jogurtinis torčiukas su vaisiais ir uogomis

Jogurtinis torčiukas su vaisiais ir uogomis
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Geriamas jogurtas su persikais ir abrikosais , 500 mililitrų
  • Medus , 1 valgomasis šaukštas
  • Imbieras , 1 žiupsnelis
  • Citrina (sultys) , 3 valgomieji šaukštai
  • Konservuotų persikai , 200 gramų
  • Uogos , 100 gramų
  • Kivinė želė , 1 pakelis
  • Želatina , 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Formoje išdėlioti persikus, suberti uogas ir užpilti pagal instrukciją, bet mažesniame kiekyje vandens paruošta kivine žele, paskaninta citrinomis sultimis.

  2. Gabaliuką sutarkuoto imbiero sutrinti su medumi, atskiesti citrinos sultimis.

  3. Supilti į jogurtą ir išmaišyti.

  4. Persikų kompote pagal instrukciją paruošti želatiną ir supilti į jogurtinę masę, permaišyti.

  5. Supilti ant sustingusios kivinės želės.

  6. Palaikyti kelias valandas šaldytuve, kai sušąla, apversti.

Receptą atsiuntė Regina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei greitai atitirpinsite užšaldytą maisto produktą neteksite daug maistinių, ekstrakcinių, kitų biologiškai vertingų maisto komponentų. Geriausia tokius produktus atšildyti 4 laipsnių temperatūroje - šaldytuvo lentynoje, kuri yra labiausiai nutolusi nuo šaldymo kameros.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žemaičių blynai su faršu Virtos “gėlytės” Varškės pyragas su pudingu Burokėlių mišrainė su majonezu Silkė su cinamonu Vištienos širdelių guliašas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!