Jogurtinis tortukas su braškėmis
- Grietinėlė , 1 stiklinė
- Jogurtas , 900 gramų
- Želatina , 1 pakelis
- Želė , 1 vienetas
- Persikai, konservuoti , 150 gramų
- Braškės , 200 gramų
- Cukrus , 3 valgomieji šaukštai
Želatiną užpilti kambario temp. grietinėle ir palikti 10 - 15 min. išbrinkti. Tada kaitinti, neužvirus, ir maišyti, kol želatina ištirps. Tada atvėsusią grietinėlę gerai išplakti su jogurtu bei cukrumi.
Į paruoštą masę įmaišyti konservuotų persikų (ar kitų vaisių) gabaliukų ir supilti į tortinės formą. Padėti į šaldytuvą, kad sustingtų.
Sustingus tortukui, supilti atvėsintos braškių želės sluoksnį. O kai viršus kiek pastingsta, gražiai sudėti braškes (galite ir nepjaustyti). Palaukite, kol viskas sustings.
Skanaus.
- Komentuoti

Ir jogurtas koks,naturalus?ar su skoniu?

O zelatinos pokelis 1 vienetas koks?50g?12g?100g?

O stikline kiek? 200,150,100ml?

Zelatinos pakelis 20 g (Sodziaus)

Gerai butu,kad parasytu kiek tiksliai reikia zelatinos??? Aciu.

nesuprantu Kas mermada rasyti kirki pokeliais arba vienetais?????
juk kiek skirtingu pokeliu ir vienetu
nejaugi taip sunku parasyti gramais ar bent jau saukstais
Panašūs receptai
Daugiau receptųIš citrinų lengviau išspausite sultis, jei pas 1-2 min. Panardinsite į verdantį vandenį.
Rodyti kitą patarimą