Jogurto tortas
- Jogurtas, braškinis , 800 mililitrų
- Pienas , 2 stiklinės
- Želatina , 35 gramai
- Želė, braškinė (tirpinta sultyse) , 1 pakelis
- Vafliai (apvalūs), lakštai , 6 vienetai
- Kondensuotas pienas , 0,5 skardinės
- Cukrus , 2 valgomieji šaukštai
Želatiną užpilti pienu ir palikti 10 - 15 minučių. Tada kaitinti pieną, nuolat maišant, kad ištirptų želatina ir supilti cukrų. Jogurtą elektrinių plaktuvu suplakti su atvėsintu pienu. Į tortinę sudėti vaflių lakštus, aplieti juos kondensuotu pienu, supilti jogurto masę ir padėti į šaldytuvą sustingti. Po kelių valandų (kai tortas jau beveik sustingęs), ant viršaus supilti atvėsintą ir paruoštą želė (aš visuomet ją gaminu ne vandenyje, bet sultyse ar kompote, nes duoda daugiau skonio). Vėl padėkite į šaldytuvą pilnai sustingti.
Skanaus.
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųPlastikiniai langai nustos rasoti, jei vėdinsite laiku patalpas ir nelaikysite namuose didelės drėgmės. Taip pat jie gali rasoti, jei prie langų nevyksta oro cirkuliacija dėl užuolaidų, gėlių vazonų ir kitų trigdžių.
Rodyti kitą patarimą