Greita paieška
Receptai
Draugai

Jogurto tortas

Jogurto tortas
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Želė , 3 pakeliai
  • Jogurtas, braškinis , 800 mililitrų
  • Pienas, kambario temperatūros , 1 stiklinė
  • Želatina , 40 gramų
  • Uogos arba konservuoti vaisiai
  • Cukrus , 3 valgomieji šaukštai
  • Citrina, žievelė, nutarkuota , 3 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Želatiną užpilti kambario temperatūros pienu ir palikti 15 minučių išbrinkti. Tada kaitinti želatiną, nuolat maišant, bet jokiu būdu neužvirti. Atvėsinti.

  2. Atvėsintą pieną išplakti su jogurtu, cukrumi, citrinos žievele.

  3. Iš želės, jogurto masės sluoksniuoti tortą (vienam sluoksniui sustingus, pilti ant viršaus sekantį). Viršutiniam sluoksniui pilkite želė ir dėkite uogų ar konservuotų vaisių.


    Skanaus.

Receptą atsiuntė Miglė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Plastmasiniuose induose ilgai laikomi pieno, varškės, grietinės produktai įgaus nemalonų kvapą ir skonį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Česnakinis padažas kebabams Žemaičių blynai su faršu Purūs keksiukai Želė tortas „Vasarėlė“ Virtos “gėlytės” Vištienos širdelių guliašas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!