Greita paieška
Receptai
Draugai

Jūros lydeka su voveraitėmis

Jūros lydeka su voveraitėmis
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Gaminimo instrukcija:
  1. Jūros lydekos filė
    Rūkytos šoninės ar sviesto
    Česnako (sukapoto),
    petražolių

  2. Imame jūros lydekos filė, apibarstome žuvies prieskoniais, dedame smulkiai supjaustytų lašinukų, česnako, petražolių ir susukame suktinuką, persmeigiam jį smeigtuku. Darome tokių suktinukų pagal poreikį. Dedame juos į skardelę su trupučiu alyvų aliejaus ir šauname į orkaitę. Kepame 15 min. 200 temperatūroje.

    Padažas: Gilioje keptuvėje kepame voveraites, įdedame sviesto, po to truputį miltų, įpilame pieno, po to morkų sulčių, sūrio gabaliukų, "Vegetos" prieskonių, užpilame "Clasicc" padažu sriuboms (kaip sojų padažas).

    Gautu padažu apipilame iškeptus žuvies suktinukus

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Daržovės bus skanesnės ir praras mažiau vitaminų bei mineralinių medžiagų, jei jas dėsite virti į verdantį vandenį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Brendžio kokteilis su sultimis Širdelės blynai Dancing bubbles Burokėlių salotos Keksiukai su spanguolėmis Pica su saliamiu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!