Greita paieška
Receptai
Draugai

Jūros velnio kepsnys su rūkytu kumpiu

Jūros velnio kepsnys su rūkytu kumpiu
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Jūros velnio filė , 120 gramų
  • Rūlyto kumpio , 60 gramų
  • Majonezas , 2 valgomieji šaukštai
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
  • Čiobrelis , 1 žiupsnelis
  • Baltieji pipirai , 1 žiupsnelis
  • Aliejus , 4 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Jūros velnio file prieskoniuojame su pipiriais.

  2. Aptepame su majonezu, apibarstome baltaisiais pipirais.

  3. Imame plonai atpiautą kumpio riekelę,dedame filė ant viršaus ir susukame rožę (kaip ir silkių suktinuką) perveriame keliose vietose su smeigtukais, apibarstome čiobreliais, apšlakstome aliejumi ir kepame orkaitėje (175 C) apie 12 min.

Receptą atsiuntė Lina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Šviežios prieskoninės daržovės ilgai išlaikys aromatą, jei jas užpilsite alyvuogių aliejumi ir sandariai uždarysite.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Čenakai Vištienos širdelių guliašas Kepta vištiena su ryžiais Dešrelės su bulvėmis Kepti pievagrybiai Naminė pica
Reklama
Prisijunk prie mūsų!