Greita paieška
Receptai
Draugai
Kad pleksne butu skani
Kategorijos:
Žuvis, Karšti patiekalai
Gaminimo instrukcija:
Pleksnes,cesnakas.
Isvalome pleksnes.Peilio pagalba padarome ipjovas,susmaigstome supjaustyta cesnaka.Marinuojame 6 valandas.Po to kepame aliejuje,pagardiname prieskoniais.Skanaus.
Komentarai1
- Komentuoti
Lina Žebrauskienė

nesamone
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Jei greitai atitirpinsite užšaldytą maisto produktą neteksite daug maistinių, ekstrakcinių, kitų biologiškai vertingų maisto komponentų. Geriausia tokius produktus atšildyti 4 laipsnių temperatūroje - šaldytuvo lentynoje, kuri yra labiausiai nutolusi nuo šaldymo kameros.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!