Greita paieška
Receptai
Draugai

Kad pleksne butu skani

Kad pleksne butu skani
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai 1

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Gaminimo instrukcija:
  1. Pleksnes,cesnakas.

  2. Isvalome pleksnes.Peilio pagalba padarome ipjovas,susmaigstome supjaustyta cesnaka.Marinuojame 6 valandas.Po to kepame aliejuje,pagardiname prieskoniais.Skanaus.

Komentarai1
Lina Žebrauskienė

nesamone

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei greitai atitirpinsite užšaldytą maisto produktą neteksite daug maistinių, ekstrakcinių, kitų biologiškai vertingų maisto komponentų. Geriausia tokius produktus atšildyti 4 laipsnių temperatūroje - šaldytuvo lentynoje, kuri yra labiausiai nutolusi nuo šaldymo kameros.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Silkė su cinamonu Troškintos kiaulienos kepenėlės Sluoksniuotos tuno salotos Įdaryti makaronų vamzdeliai Čenakai Virtų bulvių cepelinai su mėsa
Reklama
Prisijunk prie mūsų!