Greita paieška
Receptai
Draugai

Kad pleksne butu skani

Kad pleksne butu skani
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai 1

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Gaminimo instrukcija:
  1. Pleksnes,cesnakas.

  2. Isvalome pleksnes.Peilio pagalba padarome ipjovas,susmaigstome supjaustyta cesnaka.Marinuojame 6 valandas.Po to kepame aliejuje,pagardiname prieskoniais.Skanaus.

Komentarai1
Lina Žebrauskienė

nesamone

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jeigu tešlai trūksta druskos, tai ištirpinkite jos mažame kiekyje vandens arba pieno, supilkite į tešlą ir gerai ją išminkykite.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Dešrelės su bulvėmis Zrazai su trimis įdarais Kepta žuvis marinate Vištienos kepsniukai Cukinija žiemai "Donecko" Želė tortas „Vasarėlė“
Reklama
Prisijunk prie mūsų!