Greita paieška
Receptai
Draugai
Kai lieka daug vakarykščių cepelinų
Kategorijos:
Bulvės, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Ingredientai:
- Cepelinai , 6 vienetai
- Sviestas , 50 gramų
- Pienas , 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:
Nesuvalgytus vakarykščius cepelinus supjaustome riekelėmis, dedame į kepimo indą, ant viršaus uždedame tarkuoto sviesto ir užpilame pieno.
Kepame 15 – 20 min., 180 laipsnių temperatūroje.
Receptą atsiuntė Sandra
Komentarai1
- Komentuoti
Leonora

Taip labai skanu , bet as uzkaitinu vandeny sudedu vakarykscius cepelinus ir perverdu ir buna skanus ..:))
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Išvalyti grybai nepajuos, jei juos subersite į puodą su šaltu, truputį pasūdytu vandeniu.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!