Greita paieška
Receptai
Draugai

Kai lieka daug vakarykščių cepelinų

Kai lieka daug vakarykščių cepelinų
Rekomenduojame:
Įvertino 8 lankytojai 1

Kategorijos: Bulvės, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Cepelinai , 6 vienetai
  • Sviestas , 50 gramų
  • Pienas , 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:
  1. Nesuvalgytus vakarykščius cepelinus supjaustome riekelėmis, dedame į kepimo indą, ant viršaus uždedame tarkuoto sviesto ir užpilame pieno.

  2. Kepame 15 – 20 min., 180 laipsnių temperatūroje.

Receptą atsiuntė Sandra
Komentarai1
Leonora

Taip labai skanu , bet as uzkaitinu vandeny sudedu vakarykscius cepelinus ir perverdu ir buna skanus ..:))

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Uogienė taip greit nesurūgs, jei nuo verdančios uogienės, mediniu šaukštu nugraibysite putas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtos “gėlytės” Daržovių troškinys su vištiena Vištienos sriuba su kariu Gardutėlė kriaušių uogienė Grybų padažas Vanilinis varškės apkepas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!