Greita paieška
Receptai
Draugai

Kai lieka daug vakarykščių cepelinų

Kai lieka daug vakarykščių cepelinų
Rekomenduojame:
Įvertino 8 lankytojai 1

Kategorijos: Bulvės, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Cepelinai , 6 vienetai
  • Sviestas , 50 gramų
  • Pienas , 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:
  1. Nesuvalgytus vakarykščius cepelinus supjaustome riekelėmis, dedame į kepimo indą, ant viršaus uždedame tarkuoto sviesto ir užpilame pieno.

  2. Kepame 15 – 20 min., 180 laipsnių temperatūroje.

Receptą atsiuntė Sandra
Komentarai1
Leonora

Taip labai skanu , bet as uzkaitinu vandeny sudedu vakarykscius cepelinus ir perverdu ir buna skanus ..:))

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Žiediniai kopūstai, porai ir ridikėliai, greitai praranda drėgmę ir ima vysti, tad šias daržoves reikėtų laikyti plastikiniuose maišeliuose, o idealiausia – uždarytuose plastikiniuose indeliuose.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Šašlykai marinuoti kefyre Kepta višta su bulvėm BULGARIŠKI ŠALTIBARŠČIAI Ledų tortas "Vaikiška svajonė" Želė tortas „Vasarėlė“ Makaronai su pomidorais ir sūriu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!