Greita paieška
Receptai
Draugai

Kaimiškas paštetas

Kaimiškas paštetas
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kiaulės kepenys , 300 gramų
  • Kiaulės inkstai , 100 gramų
  • Kiaulės plaučiai , 200 gramų
  • Lašiniai , 150 gramų
  • Svogūnai , 1 galva
  • Juodieji pipirai , 1 žiupsnelis
  • Lauro lapai , 1 žiupsnelis
  • Mairūnas , 1 žiupsnelis
  • Druska , 1 arbatinis šaukštelis
  • Kiaulės žarnos , 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Visus produktus gerai išmirkyti, bei išvirti vandenyje su druska, pipirais ir lapeliais.

  2. Lašinius supjaustyti gabaliukais, o likusią mėsą sumalti kartu su svogūnu. Pridėti mairūno, pipirų, lapelių, pagal skonį druskos, gerai išmaišyti.

  3. Sukimšti į skrupulingai išvalytą storąją, ar plonąją žarną, subadyti adata ir pavirti 10 min. silpnai sūdytame vandenyje. Galima sudėti į formą ir kepti orkaitėje apie 15 min.

Receptą atsiuntė Regina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdami burokėliai nepraras raudonumo, jei į verdantį vandenį įpilsite truputį acto arba įbersite truputi citrinos rūgšties.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Purūs keksiukai Virtų bulvių cepelinai su mėsa Virti briuselio kopūstai su sviestu Įdaryti makaronų vamzdeliai Čenakai Silkė su cinamonu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!