Greita paieška
Receptai
Draugai

Kaimiškas paštetas

Kaimiškas paštetas
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kiaulės kepenys , 300 gramų
  • Kiaulės inkstai , 100 gramų
  • Kiaulės plaučiai , 200 gramų
  • Lašiniai , 150 gramų
  • Svogūnai , 1 galva
  • Juodieji pipirai , 1 žiupsnelis
  • Lauro lapai , 1 žiupsnelis
  • Mairūnas , 1 žiupsnelis
  • Druska , 1 arbatinis šaukštelis
  • Kiaulės žarnos , 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Visus produktus gerai išmirkyti, bei išvirti vandenyje su druska, pipirais ir lapeliais.

  2. Lašinius supjaustyti gabaliukais, o likusią mėsą sumalti kartu su svogūnu. Pridėti mairūno, pipirų, lapelių, pagal skonį druskos, gerai išmaišyti.

  3. Sukimšti į skrupulingai išvalytą storąją, ar plonąją žarną, subadyti adata ir pavirti 10 min. silpnai sūdytame vandenyje. Galima sudėti į formą ir kepti orkaitėje apie 15 min.

Receptą atsiuntė Regina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite ilgiau išlaikyti salotų lapus, nuplaukite juos ir suvynioję į servetėlę, sudėkite į celofaninį maišelį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kepti baklažanai su pomidorais ir grybais Slyvų kompotas Vėrinukai prie vyno Vištienos širdelių guliašas Cukinijų padažas Burokėlių salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!