Greita paieška
Receptai
Draugai

Kaimiškas vyšnių pyragas

Kaimiškas vyšnių pyragas
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Pyragai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Sviestas , 250 gramų
  • Cukrus , 200 gramų
  • Migdolai , 150 gramų
  • Uogienė, vyšnių , 250 mililitrų
  • Miltai , 300 gramų
  • Kiaušiniai , 5 vienetai
  • Vanilinis cukrus , 1 pakelis
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Cinamonas , 1 arbatinis šaukštelis
  • Kepimo milteliai , 1,5 arbatinio šaukštelio
  • Cukraus pudra , 1 valgomasis šaukštas
  • Muskatas , 0,5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
  1. Į išsuktą sviestą suberkite cukrų, vanilinį cukrų, druską, cinamoną ir muskatą, vyšnių uogienę, įmuškite kiaušinius, suberkite miltus sumaišytus su kepimo milteliais.

  2. Galiausiai įmaišykite maltus migdolus. Tešlą sukrėskite į 28 cm skersmens sviestu pateptą tortinę ir išlyginkite paviršių.

  3. Pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 175-200 ° C, ir kepkite maždaug 50 minučių.

  4. Išimkite iš orkaitės ir, kai atauš, iškrėskite iš tortinės. Pabarstykite cukraus pudra.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pienas ne tik suminkština kepenis ir panaikina specifinį jautienos kvapą, bet taip pat ant kepenų paviršiaus suformuoja riebalų plėvelę, dėl kurios kepant kepenys nepasidaro tamsios. Jei neturite laiko mirkyti kepenų piene, galite kiekvieną gabalėlį sutepti sviestu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
"Havajų" pica Zrazai su trimis įdarais Šaltiena greitpuodyje Žemaičių blynai su faršu Sūrio padažas makaronams Virtos “gėlytės”
Reklama
Prisijunk prie mūsų!