Kakava su prieskoniais
- Kakava , 20 gramų
- Cukrus, rudasis , 1 arbatinis šaukštelis
- Pienas , 200 mililitrų
- Vanduo , 30 mililitrų
- Šokoladas , 30 gramų
- Prieskoniai
Maišydami mažame puode kaitinkite kakavos miltelius, cukrų bei prieskonius (puikiai tiks maltas kardamonas, cinamonas ar Kajeno pipirai), kol cukrus pradės lydytis. Supilkite vandenį, viską gerai išmaišykite ir sumažinkite temperatūrą, po truputi supilkite pieną.Kai pienas užvirs, suberkite tarkuotą šokoladą, nukelkite nuo ugnies ir viską gerai išmaišykite.Skanaus!
Išmokite įvairių patiekalų ruošimo principų Čiop Čiop kulinarijos kursuose: http://www.ciopciop.lt/kursai
Sekite mūsų naujienas Čiop Čiop Facebook puslapyje: http://www.facebook.com/pages/%C4%8Ciop-%C4%8Ciop/173680336006482
- Komentuoti
Jei jus kankina nemiga, 500 g salotų lapų 5 minutes virkite viename litre vandens. Po to atvėsinkite ir perkoškite. Prieš miegą iškerkite po stiklinę šio gėrimo.
Rodyti kitą patarimą