Greita paieška
Receptai
Draugai

Kakavos kisielius

Kakavos kisielius
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Gaminimo instrukcija:
  1. 30-35 g kakavos miltelių, 4-5 šaukštai cukraus, 0,5l pieno, 0,5 l vandens, 2 šaukštai krakmolo.

  2. Kakavą išmaišyti su cukrumi, maišant po truputį pilti karštą vandenį ir mišinį gerai ištrinti, paskui įpilti karšto pieno, užvirinti, supilti šaltame virintame vandenyje ištirpintą krakmolą. Atskirai prie kisieliaus patiekti uogienę, džemą ar vaisių pyragą.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Apdžiūvęs sūris vėl pasidarys minkštas, jei jį kuriam laikui įmerksite į šviežią arba rūgusį pieną.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Faršu įdarytos paprikos Žemaičių blynai su faršu Virtos “gėlytės” Folijoje kepta vištiena Troškintos kiaulienos kepenėlės Raugintų kopūstų sriuba
Reklama
Prisijunk prie mūsų!