Greita paieška
Receptai
Draugai

Kalafijoru sriuba

Kalafijoru sriuba
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Karštos sriubos, Sriubos
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Kalafioras , 1 vienetas
  • Mėsos sultinys , 700 mililitrų
  • Sviestas , 50 gramų
  • Miltai , 50 gramų
  • Kiaušinių tryniai , 2 vienetai
  • Grietinė , 6 valgomieji šaukštai
  • Tarkuotas sūris , 80 gramų
  • Prieskoniai , 2 žiupsneliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Kalafijora verdam 1l vandens apie 8 min. tada kalafijora ištraukiaim ir paliekam atvėsti.

  2. Į kitą puoda dedam sviesta, kai jis ištirpasta dedam miltus ir maišom, vos tik pradeda gelsti, pilam mėsos sultini ir ta vandeni kuriame vire kalafijoras.

  3. Tai paverdam apie 5 min. Įberiame druskos ir pipiru. Kiaušinio trynius, grietine ir sutarkuota suri sumaišome ir supilame į sriuba.

  4. Tada sudedame kalafijora sulaužyta gabaliukais ir dar paverdame apie 3 ar 5 min. Pilame i lekštę, pabarsome petrazolėmis. Sanaus

Receptą atsiuntė Karolina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdančios žuvies kvapo nebus, jei puodą, kuriame ji verda, pridengsite lininio audinio gabalu ir ant jo užėsite dangtį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Sūrio padažas makaronams Purūs keksiukai Skaniausias šokoladinis pyragas Česnakinis padažas kebabams Bacardi Mojito [mochito] kokteilis Virtos “gėlytės”
Reklama
Prisijunk prie mūsų!