Greita paieška
Receptai
Draugai

Kalakutas, įdarytas grybais

Kalakutas, įdarytas grybais
Rekomenduojame:
Įvertino 6 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Druska
  • Pipirai
Reikės:
  • Kalakutas , 1 vienetas
  • Rūkyta nugarinė , 150 gramų
  • Barvykai , 150 gramų
  • Razinos , 50 gramų
  • Sviestas , 50 gramų
  • Sultinys , 50 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Kalakuto vidų išplauti ir šiek tiek įtrinti druska ir pipirais. Kapotus grybus troškinti kartu su kubeliais supjaustyta rūkyta nugarine.

  2. Į troškinį įberti nuplautų razinų ir prieskonių. Kalakutą prikimšti šio įdaro, užsiūti ir kelias valandas palaikyti šaltai, kad prieskoniai įsigertų į mėsą.

  3. Tada kalakutą aptepti sviestu ir kepti orkaitėje. Retkarčiais palaistyti sultimis. Kai iškeps, išimti siūlus ir supjaustyti gabalais.

  4. Iš sulčių pagaminti padažą. Įdarą sudėti šalia kepsnio gabalų. Patiekti su keptomis bulvėmis ir keptais obuoliais.

Receptą atsiuntė Rasa
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Apvytusias daržoves ir žalumynus atšviežinsite, pamerkę jas iš pradžių į karštą, o po to į šaltą vandenį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Mielinė plonapadės picos tešla Sūrio lazdelės Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" Ispaniškos pomidorų salotos Troškintos kiaulienos kepenėlės Keksiukai su spanguolėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!