Greita paieška
Receptai
Draugai

Kalakutiena su medumi

Kalakutiena su medumi
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Balto vyno , 1 stiklinė
  • Lazdynų riešutų , 100 gramų
  • Razinos , 100 gramų
  • Abrikosai , 100 gramų
  • Midolai , 30 gramų
  • Cinamonas , 1 arbatinis šaukštelis
  • Gvazdikėliai , 5 vienetai
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
Reikės:
  • Kalakuto krūtinėlės , 700 gramų
  • Medus , 300 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Druska įtrintą mėsą kepti 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje 45 min. Dažnai apšalstykite tirpintu medumi.

  2. Vaisius nuplauti ir apvirti kartu su vynu (apie 5 minutes).

  3. Gvazdikėlius sugrūsti, sumaišyti su likusiu medumi, pipirais, cinamonu, vaisiais ir smulkintais riešutais. Pakaitinti 5 minutes. Iškepusią mėsą supjaustyti ir sudėti į lėkštę. Į vidurį sukrėsti karštą mišinį.

Receptą atsiuntė Olivija
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pašalusios bulvės neteks saldoko skonio, jei prieš ruošdamos jas palaikysite šaltame vandenyje, o paskui sudėsite į verdantį vandenį ir įpilsite šaukštelį acto.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Krevetės grietinėlės padaže Marinuota strimele Želė tortas „Vasarėlė“ Dešrelės su bulvėmis Nugarinės šašlykas Purūs keksiukai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!