Greita paieška
Receptai
Draugai
Kalakutiena su medumi
Kategorijos:
Paukštiena, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Padažui:
- Balto vyno , 1 stiklinė
- Lazdynų riešutų , 100 gramų
- Razinos , 100 gramų
- Abrikosai , 100 gramų
- Midolai , 30 gramų
- Cinamonas , 1 arbatinis šaukštelis
- Gvazdikėliai , 5 vienetai
- Druska , 1 žiupsnelis
- Pipirai , 1 žiupsnelis
Reikės:
- Kalakuto krūtinėlės , 700 gramų
- Medus , 300 gramų
Gaminimo instrukcija:
Druska įtrintą mėsą kepti 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje 45 min. Dažnai apšalstykite tirpintu medumi.
Vaisius nuplauti ir apvirti kartu su vynu (apie 5 minutes).
Gvazdikėlius sugrūsti, sumaišyti su likusiu medumi, pipirais, cinamonu, vaisiais ir smulkintais riešutais. Pakaitinti 5 minutes. Iškepusią mėsą supjaustyti ir sudėti į lėkštę. Į vidurį sukrėsti karštą mišinį.
Receptą atsiuntė Olivija
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Pašalusios bulvės neteks saldoko skonio, jei prieš ruošdamos jas palaikysite šaltame vandenyje, o paskui sudėsite į verdantį vandenį ir įpilsite šaukštelį acto.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!