Greita paieška
Receptai
Draugai

Kalakutienos drebučiai

Kalakutienos drebučiai
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Gaminimo instrukcija:
  1. 600 g kalakuto skrandukų, sparnelių, kakliukų,
    200 g prieskoninių daržovių šaknų,
    2 skiltelių česnako,
    šaukštelio želatinos, lauro lapelio, kvepiančiųjų pipirų, druskos, petražolių lapelių papuošimui.

  2. Nuplautus mėsos produktus, prieskonines šaknis užpilti 1,5 litro vandens, įdėti lauro lapelį, 3-4 kvepiančiuosius pipirus, pasūdyti ir virti tol, kol mėsa suminkštės. Prieš pabaigą įdėti česnako skilteles. Mėsą išimti, nuimti nuo kaulų, susmulkinti. Sultinį perkošti. Daržoves susmulkinti (truputį morkos galima palikti papuošimui), sumaišyti su mėsa. Želatiną pamerkti šaltame virintame vandeny. Kai išbrinks, supilti į šiltą sultinį, ištirpinti, paragavus paskaninti druska, pipirais, pilti ant mėsos, išmaišyti. Į 4 salotinių dugną dėti po petražolės lapelį, paskirstyti mėsos – daržovių mišinį ir statyti į šaldytuvą bent šešioms valandoms. Prieš patiekiant išversti į nedideles lėkšteles ir papuošti.
    Skanaus...

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Daugiausiai vitaminų yra gūžinio arba žiedinio kopūsto kote. Jį galite nulupti ir sutarkuoti salotoms, ar tiesiog suvalgyti.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Miltiniai blynai Virtos “gėlytės” Cukinija žiemai "Donecko" Troškintos kiaulienos kepenėlės Želė tortas „Vasarėlė“ Keksiukai su spanguolėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!