Greita paieška
Receptai
Draugai

Kalakutienos drebučiai

Kalakutienos drebučiai
Rekomenduojame:
Įvertino 10 lankytojų

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Kalakutiena , 600 gramų
  • Petražolės
  • Česnakas , 2 skiltelės
  • Lauro lapai
  • Želatina , 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska
  • Pipirai
  • Morkos , 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Nuplautus mėsos produktus, įdėti lauro lapelį, 3-4 kvepiančiuosius pipirus, pasūdyti ir virti tol, kol mėsa suminkštės.

  2. Prieš pabaigą įdėti česnako skilteles. Mėsą išimti, nuimti nuo kaulų, susmulkinti. Sultinį perkošti.

  3. Daržoves susmulkinti (truputį morkos galima palikti papuošimui), sumaišyti su mėsa. Želatiną pamerkti šaltame virintame vandeny.

  4. Kai išbrinks, supilti į šiltą sultinį, ištirpinti, paragavus paskaninti druska, pipirais, pilti ant mėsos, išmaišyti. Į 4 salotinių dugną dėti po petražolės lapelį, paskirstyti mėsos – daržovių mišinį ir statyti į šaldytuvą bent šešioms valandoms. Prieš patiekiant išversti į nedideles lėkšteles ir papuošti.

Receptą atsiuntė Toma
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdant bulves su lupena jos nesusproginėtų, į vandenį reikia įlašinti acto.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virti briuselio kopūstai su sviestu Purūs keksiukai Troškintos kiaulienos kepenėlės Grybų padažas Sūrio padažas makaronams Vištienos širdelių guliašas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!