Greita paieška
Receptai
Draugai

Kalakutienos ir vištienos "Terrine"

Kalakutienos ir vištienos "Terrine"
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Vištiena, file , 700 gramų
  • Kalakutiena , 300 gramų
  • Garstyčios, su grydėliais , 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Šoninė, rūkyta , 200 gramų
  • Grietinėlė , 100 gramų
  • Druska,
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištienos filė supjaustyti mažais gabaliukais. Pridėti garstyčių, tarkuotų česnakų. Druskos ir pipirų pagal skonį.

  2. Pridėti grietinėlė ir smulkintą blenderiu iki vientisos masės (gali likti tik garstyčių grūdeliai).

  3. Formą iškloti šonine, įdėti pusę maltos vištienos. Kalakutieną supjaustyti vidutinio dydžio gabaliukais. Uždėkite ant įdaro. Tada vėl malta vištiena.

  4. Formą įdėti į didelio dydžio formą. Didelė formą užpildyti verdantį vandenį taip, kad jis pasiektų viršutinio trečdalio formos su terrine. Kepti įkaitintoje 180 °C temp. orkaitėje 1 valandą. Tada leisti atvesti.

Receptą atsiuntė Kristina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Mielinių blynų raugą vertėtų pradėti ruošti prieš 5-6 valandas. Iš pradžių piene ištirpinkite mieles ir dalį miltų, o tik vėliau, kai raugas ims kilti, berkite likusius miltus, dėkite prieskonius.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Pekino kopūstų salotos Įdaryti makaronų vamzdeliai Šviežių kopūstų sriuba Mėsos troškinys su daržovėmis Šašlykas orkaitėje Tarkuotų bulvių virtinukai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!