Kalakutienos ir vištienos "Terrine"
- Vištiena, file , 700 gramų
- Kalakutiena , 300 gramų
- Garstyčios, su grydėliais , 2 arbatiniai šaukšteliai
- Šoninė, rūkyta , 200 gramų
- Grietinėlė , 100 gramų
- Druska,
- Pipirai
Vištienos filė supjaustyti mažais gabaliukais. Pridėti garstyčių, tarkuotų česnakų. Druskos ir pipirų pagal skonį.
Pridėti grietinėlė ir smulkintą blenderiu iki vientisos masės (gali likti tik garstyčių grūdeliai).
Formą iškloti šonine, įdėti pusę maltos vištienos. Kalakutieną supjaustyti vidutinio dydžio gabaliukais. Uždėkite ant įdaro. Tada vėl malta vištiena.
Formą įdėti į didelio dydžio formą. Didelė formą užpildyti verdantį vandenį taip, kad jis pasiektų viršutinio trečdalio formos su terrine. Kepti įkaitintoje 180 °C temp. orkaitėje 1 valandą. Tada leisti atvesti.
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųMielinių blynų raugą vertėtų pradėti ruošti prieš 5-6 valandas. Iš pradžių piene ištirpinkite mieles ir dalį miltų, o tik vėliau, kai raugas ims kilti, berkite likusius miltus, dėkite prieskonius.
Rodyti kitą patarimą