Greita paieška
Receptai
Draugai

Kalakutienos kepsniukai

Kalakutienos kepsniukai
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Kalakutienos faršas , 500 gramų
  • Džiūvėsėliai , 3 valgomieji šaukštai
  • Aliejus , 100 mililitrų
Kalakutienai:
  • Grietinėlė, 35 % riebumo , 0,5 stiklinės
  • Druska , 2 žiupsneliai
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Kalakutienos faršą gerai sumaišyti su grietinėle, kvapiaisiais pipiras ir druska (pastarųjų naudoti pagal skonį).

  2. Palikti faršą 10 minučių , kad susigertų grietinėlė, po to dar kartą gerai permaišyti.

  3. Suformuoti pailgus kepsniukus.

  4. Įvolioti juos į džiūvėsėlius ir kepti keptuvėje kol apgels abi kepsnių pusės.

  5. Kepsniukai gaunasi labai sultingi.

  6. Tinka su daržovėmis ir bulvių koše ar ryžiais.
    Skanaus!

Receptą atsiuntė Rasa
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdant kiaušiniai nesutrūks, jei į verdantį vandenį įdėsite metalinį šaukštą.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Astros kepsnys Vištienos širdelių guliašas Virti briuselio kopūstai su sviestu Virtų bulvių cepelinai su mėsa Troškintos kiaulienos kepenėlės Nugarinės šašlykas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!