Kalakutienos kukuliai padaže
- Spanguolių padažas , 1 stiklinė
- Apelsinų džemas , 0,5 stiklinės
- Vištienos sultinys , 0,5 stiklinės
- Jalapenai , 1 valgomasis šaukštas
- Druska , 1 žiupsnelis
- Pipirai , 1 žiupsnelis
- Raudona paprika , 0,3 vieneto
- Kalakutienos faršas , 600 gramų
- Prieskoniai paukštienai , 1 žiupsnelis
- Druska , 1 arbatinis šaukštelis
- Svgūnų milteliai , 1 arbatinis šaukštelis
- Česnakinė druska , 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai , 1 žiupsnelis
- Vorčesterio padažas , 0,5 arbatinio šaukštelio
- Raudonieji pipirai , 1 žiupsnelis
- Kiaušiniai , 1 vienetas
- Pienas , 0,3 stiklinės
- Džiūvėsėliai , 0,5 stiklinės
Į kalakutienos faršą pabarstykite prieskonių, Vorčesterio padažo, įmuškite kiaušinį, įpilkite pieno. Viską išmaišykite.
Pabarstykite džiuvėsėlių, išmaišykite.
Uždenkite indą maišeliu ir valandai palikite šaldytuve.
Išėmę faršą iš šaldytuvo padarykite rutuliukus.
Kepkite juos aliejuje ant vidutinės ugnies. Stenkitės apkepti iš visų pusių. Iškepus, išimkite iš keptuvės.
Supjaustykite jelapeną ir papriką.
Į keptuvę sudėkite spanguolių padažą, vištienos sultinį (arba vandenį), apelsinų džemą. Maišykite, leiskite užvirti.
Sudėkite supjaustytus pipirus, pamaišykite. Pabarastykite prieskonių.
Sudėkite kukulius į padažą ir troškinkite. Jei matysite, kad padažas per daug tirštas, galite įpilti vandens. Kai kukuliai išsitroškins, galite tiekti ant stalo :)
- Komentuoti

is kur to spanguoliu padazo imt?

atrodo skaniai

Gaminau vakar pietums, labai labai labai pavyks receptas!
Panašūs receptai
Daugiau receptųJaunų ridikėlių lapuose gausu vitaminų bei mineralinių druskų, todėl nuplautus ir susmulkintus juos patariama naudoti salotoms.
Rodyti kitą patarimą