Greita paieška
Receptai
Draugai

Kalėdiniai šulinėliai

Kalėdiniai šulinėliai
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Mėsos apkepas, Apkepai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Mėsa, malta , 1 kilogramas
  • Kiaušinai , 3 vienetai
  • Morkos , 4 vienetai
  • Svogūnai , 2 vienetai
  • Pievagrybiai , 200 gramų
  • Sūris (fermentinis arba kietasis) , 150 gramų
  • Porai , 1 vienetas
  • Maggi idea Vištienai keturių sūrių padaže , 1 pakelis
  • Grietinėlė, (30-35% riebumo) , 250 gramų
  • Druska, Pipirai , 10 gramų
  • Majoneas ir ketęupas, po , 5 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Maltą mėsą paruošiame kaip kotletams.
Įdarui pakepiname kubeliais supjaustytus svogūnus iki gelsvumo,sudedame smulkiai supjaustytus grybus ir kubeliais pjaustytas morkas,tada supjaustome virtus kiaušinius ir viską išmaišome pagardindami universaliais Maggi prieskoniais.
Iš mėsos formuojame šulinėlius kuriuos užpildome paruoštu įdaru,visus sudedame į aliejumi pateptą skardą,ant kiekvieno šulinėlio dedame po šaukštelį majonezo ir pomidorų padažo.
Ruošiame padažą. "Maggi idea" pakelio turinį sumaišome su 250 ml grietinėlės ir užpilame mėsos šulinėlius. Kepame 200°C temparatūroje 30 min.prieš baigiant kepti ,kiekvieną užbarstome tarkuotu sūriu ir porais. Patiekti galima su ryžiais ir daržovėmis.

Receptą atsiuntė Svetlana
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Nepanaudotas svogūnas ilgiau išliks šviežias ir maistingas, jei perpjautą vietą patepsite riebalais.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Burokėlių salotos Čenakai Troškintos kiaulienos kepenėlės Sūrio padažas makaronams Dešrelės su bulvėmis Virti briuselio kopūstai su sviestu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!