Greita paieška
Receptai
Draugai

Kalėdinis punšas

Kalėdinis punšas
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Vyšnių sirupas , 1,2 litro
  • Vyšnios, šaldytos , 200 gramų
  • Romas , 300 mililitrų
  • Apelsinai , 3 vienetai
  • Rudas cukrus , 30 gramų
  • Cinamonas, lazdelės , 2 vienetai
  • Kardamonas , 1 arbatinis šaukštelis
  • Anyžiai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Vanduo , 100 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Paimkite 3 apelsinus, perpjaukite pusiau ir išspauskite iš jų sultis. Kitus apelsinus supjaustykite griežinėliais.

  2. Į punšo dubenį sudėkite šaldytas uogas.

  3. Į puodą supilkite vyšnių sirupą ir vandenį. Kaitinkite, tačiau užvirti nereik. Supilkite romą, sudėkite visus prieskonius, rudą cukrų ir maišant kaitinkite apie 5 minutes.

  4. Karštą punšą supilkite į punšo indą, o ant viršaus gražiai išdėliokite apelsinų griežinėlius.

    Skanaus ;)

Receptą atsiuntė Romualda
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Virtos bulvės geriau susigrūs, jei jas grūsite karštas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Silkė su cinamonu Žemaičių blynai su faršu Lašišos suktinukai Burokėlių salotos Pekino kopūstų salotos Miltiniai blynai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!