Greita paieška
Receptai
Draugai

Kalėdinis punšas

Kalėdinis punšas
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Vyšnių sirupas , 1,2 litro
  • Vyšnios, šaldytos , 200 gramų
  • Romas , 300 mililitrų
  • Apelsinai , 3 vienetai
  • Rudas cukrus , 30 gramų
  • Cinamonas, lazdelės , 2 vienetai
  • Kardamonas , 1 arbatinis šaukštelis
  • Anyžiai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Vanduo , 100 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Paimkite 3 apelsinus, perpjaukite pusiau ir išspauskite iš jų sultis. Kitus apelsinus supjaustykite griežinėliais.

  2. Į punšo dubenį sudėkite šaldytas uogas.

  3. Į puodą supilkite vyšnių sirupą ir vandenį. Kaitinkite, tačiau užvirti nereik. Supilkite romą, sudėkite visus prieskonius, rudą cukrų ir maišant kaitinkite apie 5 minutes.

  4. Karštą punšą supilkite į punšo indą, o ant viršaus gražiai išdėliokite apelsinų griežinėlius.

    Skanaus ;)

Receptą atsiuntė Romualda
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Salotoms ir mišrainėms majonezą galite pakeisti grietine, sumaišyta su kietai virto kiaušinio tryniu ir šaukšteliu garstyčių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Marinuota strimele Želė tortas „Vasarėlė“ Astros kepsnys Virti briuselio kopūstai su sviestu Nugarinės šašlykas Vištienos širdelių guliašas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!