Greita paieška
Receptai
Draugai

Kalmarai alaus tešloje

Kalmarai alaus tešloje
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Tešlai:
  • Miltai , 0,5 stiklinės
  • Alus , 0,5 stiklinės
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Pienas , 4 valgomieji šaukštai
  • Druska , 0,5 arbatinio šaukštelio
Reikės:
  • Kalmarai , 1 vienetas
  • Aliejus , 100 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Kalmarą supjaustome žiedais.

  2. Dubenyje išplakame kiaušinį, įpilame pieno, druskos, alaus, miltus ir išmaišome iki vientisos masės.

  3. Įkaitiname aliejų. Kalmarų žiedus pamirkome tešloje ir dedame į aliejų.

  4. Kepame aliejuje 1-2 min.

Receptą atsiuntė Nona
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite, kad krapai ir petražolės ilgiau išsilaikytų, apšlakstykite juos šaltu vandeniu, įdėkite į celofaninį maišelį, į kurį pripūskite oro ir stipriai užrišę, laikykite šaldytuve.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Sūrio padažas makaronams Vaidos kakava Dešrelės su bulvėmis Kopūstų salotos Keksiukai su spanguolėmis Kukurūzai su medumi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!