Greita paieška
Receptai
Draugai

Kamut kruopų salotos

Kamut kruopų salotos
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Granatų sultys , 3 valgomieji šaukštai
  • Medus , 2 valgomieji šaukštai
  • Alyvuogių aliejus , 4 valgomieji šaukštai
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
Salotoms:
  • Spanguolės, džiovintos , 1 stiklinė
  • Feta sūris , 0,5 stiklinės
  • Agurkai , 0,5 stiklinės
  • Vanduo , 4 stiklinės
  • Kamut kruopos , 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:
  1. Užvirkite vandenį, sudėkite kamut ir virkite uždengę ant vidutinės ugnies 35-45 min. ar kol vanduo bus sugertas.

  2. Paruoškite padažą: suplakite kartu granatų sultis, medų, alyvuogių aliejų, druską, pipirus.

  3. Išvirusį kamut sumaišykite su agurku, spanguolėmis, padažu ir feta sūriu.

  4. Improvizuokite. Galite naudoti skirtingas ingredientų proporcijas, dėti salierų stiebų, vietoj kamut naudoti kynvą, vietoj spanguolių – džiovintas vyšnias.

  5. Išmok gaminti šį patiekalą Čiop Čiop kulinarijos kursuose arba vakarėlio metu! Daugiau informacijos: www.ciopciop.lt

Receptą atsiuntė www.ciopciop.lt
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pirkdami joduotą druską, turėtumėte žinoti, jog tokia druska savo naudingąsias savybes išlaiko 3 - 4 mėnesius. Jodas išgaruoja, jei druska buvo sudrėkusi ar kurį laiką buvo laikoma atvirame inde. Į patiekalus berkite druską prieš pat tiekiant į stalą, o ne gaminimo metu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Mišrainė su makaronais Nugarinės šašlykas Vermutas su toniku Silkė su cinamonu Zrazai su trimis įdarais Troškintos kiaulienos kepenėlės
Reklama
Prisijunk prie mūsų!