Greita paieška
Receptai
Draugai

Kamut kruopų salotos

Kamut kruopų salotos
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Granatų sultys , 3 valgomieji šaukštai
  • Medus , 2 valgomieji šaukštai
  • Alyvuogių aliejus , 4 valgomieji šaukštai
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
Salotoms:
  • Spanguolės, džiovintos , 1 stiklinė
  • Feta sūris , 0,5 stiklinės
  • Agurkai , 0,5 stiklinės
  • Vanduo , 4 stiklinės
  • Kamut kruopos , 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:
  1. Užvirkite vandenį, sudėkite kamut ir virkite uždengę ant vidutinės ugnies 35-45 min. ar kol vanduo bus sugertas.

  2. Paruoškite padažą: suplakite kartu granatų sultis, medų, alyvuogių aliejų, druską, pipirus.

  3. Išvirusį kamut sumaišykite su agurku, spanguolėmis, padažu ir feta sūriu.

  4. Improvizuokite. Galite naudoti skirtingas ingredientų proporcijas, dėti salierų stiebų, vietoj kamut naudoti kynvą, vietoj spanguolių – džiovintas vyšnias.

  5. Išmok gaminti šį patiekalą Čiop Čiop kulinarijos kursuose arba vakarėlio metu! Daugiau informacijos: www.ciopciop.lt

Receptą atsiuntė www.ciopciop.lt
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Bulvės su lupenomis tolygiau išvirs, jei jas virsite ant silpnos ugnies, nes verdant ant stiprios ugnies viršus greičiau išverda ir sutrūkinėja, o vidus lieka žalias.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Purūs blyneliai Sojos pupelių kotletai Krevetės grietinėlės padaže Burokėlių salotos Purūs keksiukai Virtos “gėlytės”
Reklama
Prisijunk prie mūsų!