Greita paieška
Receptai
Draugai

Karališka bulvienė

Karališka bulvienė
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai

Kategorijos: Bulvės, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Bulvės , 8 vienetai
  • Kiaušinių tryniai , 3 vienetai
  • Svogūnas , 1 vienetas
  • Aliejaus
  • Citrinos sultys , 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska
  • Pipirai
  • Mėtos
Gaminimo instrukcija:
  1. Bulves išvirti dideliame kiekyje vandens, sūdyti iš karto, tik pradėjus virti. Išvirusias bulves nukošti (nuoviro dar reikės) ir sutrinti. Į gautą masę supilti nuovirą ir vėl virti.

  2. Pakepinti aliejuje labai smulkiai supjaustytus svogūnus. Į indą įmušti 3 trynius, nelabai stipriai išplakti, įlašinti truputį aliejaus, labai atsargiai supilti citrinos sulčių, bulvių nuoviro iš sriubos, įberti maltų juodų pipirų, įtrinti džiovintų mėtų lapelių, viską gerai išmaišyti.

  3. Į užvirusią bulvienę sudėti pakepintus svogūnus, po to iš lėto supilti pagamintą mišinį iš trynių, gerai išmaišyti. Išjungus ugnį, palaikyti 5-10 minučių.

Receptą atsiuntė Diana
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite puresnių mielinių blynų, raugą ruoškite su vandeniu. Bet su pienu paruošto raugo blynai daug skanesni. Idealiausia – maišyti juos per pusę. 4 stiklinėms miltų reikia 25-30 g mielių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Troškintos kiaulienos kepenėlės Čenakai Skanios salotos su kumpiu Burokėlių salotos Grybų padažas Virtų bulvių cepelinai su mėsa
Reklama
Prisijunk prie mūsų!