Greita paieška
Receptai
Draugai

Karališka virta „Pascha“

Karališka virta „Pascha“
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Varškė , 500 gramų
  • Kiaušiniai , 3 vienetai
  • Grietinė , 200 gramų
  • Cukraus pudra , 70 gramų
  • Vanilinis cukraus , 1 pakelis
  • Sviestas , 100 gramų
  • Cukatos , 1 žiupsnelis
  • Migdolai , 1 žiupsnelis
  • Razinos , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Varškę pertriname per tinklelį arba du kartus permalame mėsmale. Į puodą storu dugnu įdedame sviestą ir jį ištirpiname ant mažos ugnies. Tada įdedame varškę ir maišome, kol masė pasidarys skysta.

  2. Sudedame grietinę ir gerai išmaišome. Tuomet intensyviai maišydami, po vieną įmušame kiaušinius ir maišome, kol masė taps vientisa.

  3. Verdame ant silpnos ugnies, nuolat maišydami. Kai tik masė pradės virti, puodą iškart nukeliame nuo ugnies ir įstatome į šaltą vandenį. Keičiame šaltą vandenį tol, kol varškės masė visai atvės.

  4. Į varškę suberiame cukraus pudrą ir vanilinį cukrų. Išmaišome. Metalinį tinklelį (kiaurasamtį) išklojame sudrėkinta marle, suverčiame varškės masę ir užlenkę marlės kraštus, paslegiame. Patį tinklelį įstatome į gilesnį dubenį, kad pascha galėtų nusivarvėti.

  5. Laikome šaldytuve 1 parą. Patiekdami išimame iš formos, įdedame į lėkštę, nuimame marlę ir papuošiame smulkintais migdolais, cukatomis ir razinomis.

Receptą atsiuntė Roberta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Gražų baltą glajų kepiniams puošti pasigaminsite,jei cukrų suksite ne su vandeniu, o su pienu ir keletu lašų citrinos sulčių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Naminė pica Purūs keksiukai Paprikų ir pomidorų salotos Vištienos širdelių guliašas Sūrio padažas makaronams Šventiška žąsies krūtinelė
Reklama
Prisijunk prie mūsų!