Greita paieška
Receptai
Draugai

KARALIŠKAS KEPSNYS

KARALIŠKAS KEPSNYS
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Gaminimo instrukcija:
  1. jautienos pjausniu;
    ciobrelio sakeles;
    druskos;
    citrininiu pipiru;
    imbiero;
    miltu;
    kiausnio;
    aviziniu dribsniu;
    alyvuogiu aliejaus;
    fermentinio surio;
    majonezo;
    pomidoru padazo.

  2. jautienos pjausni ismuskite ir pabarstykite priekoniais ir druska. susukite i voleli ir dekite i plastikini maiseli. palikome valanda. avizinius dribsnius paskrudinam ant keptuves. isplakam kiausini. ismusta kepsni pavoliojam miltuose, po to kaiusinyje ir dribsniuose. kepame ant alyvuogiu aliejaus is abieju pusiu. suri sutarkuojame, sumaisome su majonezu ir pomidoru padazu. visa mase uzdedam ant kepsniu ir dedam i orkaite 10 minuciu. SKANAUS!

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Neleiskite savo mažyliui gaminti pasilipus ant kėdės – vienas neatsargus judesys gali baigtis kritimu ir rimta trauma. Geriau pasodinkite jį prie stalo atitinkamo aukščio kėdutėje arba gamybos procesą perkelkite į žemesnę vietą – juk blynų tešlą įmanoma suplakti ir ant grindų padėtame dubenyje!

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Įdaryti makaronų vamzdeliai Grybų padažas Burokėlių salotos Taco Purūs keksiukai Pekino kopūstų salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!