Greita paieška
Receptai
Draugai

Karamelinė košė

Karamelinė košė
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Pienas , 200 mililitrų
  • Avižiniai dribsniai , 100 gramų
  • Karamelizuotas kondensuotas pienas , 4 valgomieji šaukštai
  • Obuoliai , 1 vienetas
  • Cinamonas , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Užkaisti pieną, į jį suberti avižinius dribsnius. Virti kelias minutes, kol dribsniai išbrinks. Dėti karamelizuotą kondensuotą pieną, gerai išmaišyti ir pavirti dar minutę.

  2. Patiekti su obuolio skiltelėmis ir trupučių cinamono. Skanaus!

Receptą atsiuntė Ieva
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Zomšą galima skalbti, bet pagal etiketės parodymus, tik rankomis, paskui apipurkšti specialia priemone, kad neatsirastų dėmių nuo vandens. Po skalbimo būtina patrinti specialiu šepetėliu, kad pasišiauštų pūkeliai. Jei norite valyti ne zomšinę avalynę, tuomet su mažu šepetėliu nupurtykite birius nešvarumus, o tada trumpai palaikykite virš vandens garų. Zomšos paviršius atrodys lyg naujas. Taip pat išvalyti zomšą galite isigiję specialias putas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Vanilinis ledų kokteilis Kepta vištiena su majonezu Kugelis su cukinija Cukinija žiemai "Donecko" Silkė su cinamonu Varškės pyragas su pudingu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!