Greita paieška
Receptai
Draugai

Karamelizuota kiaulienos šoninė

Karamelizuota kiaulienos šoninė
Karamelizuota kiaulienos šoninė
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai 1

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Rudasis cukrus , 50 gramų
  • Ryžių actas , 2 valgomieji šaukštai
  • Prieskoniai žuviai , 2 valgomieji šaukštai
  • Sojos padažas , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Imbiero sultys , 1 arbatinis šaukštelis
Šoninei:
  • Kiaulienos šoninė , 300 gramų
  • Česnakai , 4 skiltelės
  • Čili pipirai , 4 vienetai
  • Vanduo , 0,5 stiklinės
  • Svogūnų laiškai , 1 pundelis
  • Druska , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Ant folijos sudėliokite svogūnų laiškus. Ant jų padėkite šoninę. Pabarstykite druska ir suvyniokite dviem sluoksniais.

  2. Šoninę reikės kepti labai mažoje temperatūroje ir labai ilgai, kad ji neprarastų riebalų. Kepkite 90-100 laipsnių temperatūroje 5 h 30 minučių.

  3. Išjunkite orkaitę ir palikite mėsą 2 h atvėsti.

  4. Atvėsusią šoninę supjaustykite kubeliais ir dėkite į keptuvę. Apkepkite. Išsiskyrusius riebalus pašalinkite, kad jų nebūtų per daug.

  5. Sumaišykite rudąjį cukrų, ryžių actą, žuvies prieskonius, sojos padažą ir imbiero sultis.

  6. Įpilkite vieną šaukštą paruošto padažo į keptuvę.

  7. Sudėkite susmulkintą česnaką, svogūnų laiškus ir nesmulkintą džiovintą čili pipirą, pakepkite.

  8. Supilkite vandenį ir likusį padažą. Troškinkite, maišykite kol skystis šiek tiek sutirštės.

  9. Tiekite su virtais rudaisiais ryžiais.

  10. Skanaus!

Receptą atsiuntė Simona
Komentarai1
Marija

Gaminau vakar, tobulai skanu!

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdamas sultinys bus gražios gelsvos spalvos, jei į verdamą mėsos sultinį svogūną dėsite su lukštu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Silkė su cinamonu Virtos “gėlytės” Šaltiena greitpuodyje Biskvitinis pyragas Virti briuselio kopūstai su sviestu Sūrio padažas makaronams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!