Greita paieška
Receptai
Draugai
Karamelizuoti svogūnai
Kategorijos:
Daržovės, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Ingredientai:
- Svogūnai, mėlynas , 1 vienetas
- Svogūnai, paprasti , 1 vienetas
- Česnakas , 2 skiltelės
- Kardamonas , 1 arbatinis šaukštelis
- Cukrus (cukranendrių) , 3 valgomieji šaukštai
- Sviestas, kokosų , 1 valgomasis šaukštas
- Mėta, šviežia , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Svogūnus, česnaką nulupti ir supjaustyti gabaliukais. Kepti įkaitintoje keptuvėje naudojant kokoso sviestą, įberti kardamono. Kai apkeps ir įgaus gražią, sodrią spalvą, tada sumažinti temperatūrą ir maišant į keptuvę įberti 3 valg. š. cukranendrių cukraus. Tiekti į lėkšte ir papuošiame šviežia mėtos šakele. Skanaus.
Receptą atsiuntė Eglė
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Gražų baltą glajų kepiniams puošti pasigaminsite,jei cukrų suksite ne su vandeniu, o su pienu ir keletu lašų citrinos sulčių.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!