Greita paieška
Receptai
Draugai

Karamelizuoti svogūnai

Karamelizuoti svogūnai
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Svogūnai, mėlynas , 1 vienetas
  • Svogūnai, paprasti , 1 vienetas
  • Česnakas , 2 skiltelės
  • Kardamonas , 1 arbatinis šaukštelis
  • Cukrus (cukranendrių) , 3 valgomieji šaukštai
  • Sviestas, kokosų , 1 valgomasis šaukštas
  • Mėta, šviežia , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:

Svogūnus, česnaką nulupti ir supjaustyti gabaliukais. Kepti įkaitintoje keptuvėje naudojant kokoso sviestą, įberti kardamono. Kai apkeps ir įgaus gražią, sodrią spalvą, tada sumažinti temperatūrą ir maišant į keptuvę įberti 3 valg. š. cukranendrių cukraus. Tiekti į lėkšte ir papuošiame šviežia mėtos šakele. Skanaus.

Receptą atsiuntė Eglė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite puresnių mielinių blynų, raugą ruoškite su vandeniu. Bet su pienu paruošto raugo blynai daug skanesni. Idealiausia – maišyti juos per pusę. 4 stiklinėms miltų reikia 25-30 g mielių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtos “gėlytės” Burokėlių salotos Šviežių kopūstų sriuba Salotos su lašiša Miltiniai blynai Purūs keksiukai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!