Greita paieška
Receptai
Draugai

Kario guliašas

Kario guliašas
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kiauliena , 500 gramų
  • Česnakai , 6 skiltelės
  • Druska
  • Kario prieskoniai , 3 arbatiniai šaukšteliai
  • Gvazdikėliai , 6 vienetai
  • Lauro lapai , 3 vienetai
  • Kalendrų sėklos , 1 arbatinis šaukštelis
  • Pipirai, čili (džiovinti) , 1 arbatinis šaukštelis
  • Vanduo , 150 mililitrų
  • Aliejus
  • Pipirai, juodieji
Gaminimo instrukcija:

Česnakus nulupti ir smulkiai supjaustyti , bet nespausti. Mėsą supjaustyti stambiais kubeliais. Kario prieskonius ištirpinti vandenyje. Į keptuvę pilti aliejaus, pakepinti česnakus apie 3 minutes, pridėti kiaulienos. Gardinti druska bei pipirais . Dar po 15 minučių pridėti gvazdikų, lauro lapų, kalendros sėklų ir apibarstyti aitriąja paprika. Likus kepti 10 minučių pridėti kario prieskonius, ištirpintus vandenyje. Patiekti su virtais ryžiais. Labai skanu ryžius apipilti padažu, kuris atsirado, kepant kiaulieną.

Receptą atsiuntė Kristina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Žali pomidorai greičiau prinoks, jei juos sudėsite į dėžę kartu su prinokusiu obuoliu ir uždengsite.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Moliūgų sriuba su ryžiais Purūs blyneliai Bulvės su grybais kaimiškai Pyragas Damų kaprizas Virtos “gėlytės” Keksas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!