Greita paieška
Receptai
Draugai

Karkos suktinis su daržovėmis

Karkos suktinis su daržovėmis
Karkos suktinis su daržovėmis
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kiaulienos karka , 1 kilogramas
  • Jautienos faršas , 125 gramai
  • Kiaulienos faršas , 125 gramai
  • Morkos , 1 vienetas
  • Žirneliai , 1 sauja
  • Petražolės , 1 pundelis
  • Lauro lapai , 2 vienetai
  • Pipirai , 2 žiupsneliai
  • Druska , 2 žiupsneliai
  • Krapai , 1 pundelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Maltą kiaulieną ir jautieną sumaišome su druska ir pipirais bei smulkintais krapais.

  2. Iškaulintą karką įtriname prieskoniais ir smulkintomis petražolėmis, šiek tiek papjaustome mėsą, kad būtų lengviau įkandama, visą karkos mėsos paviršių padengiame maltos mėsos mase, apibarstome žirneliais ir smulkintomis morkomis. Susukame suktinį ir stipriai suspaudžiame, aprišame virtuviniu siūlu.

  3. Dedame į verdantį vandenį, įmetame keletą lauro lapelių, pipirų, druskos ir verdame maždaug 1,5 valandos. Išvirus suktinį, paslegiame mažiausiai 4-ioms valandoms (aš dažniausiai slegiu per naktį).

  4. Pjaustome ir ragaujame. Skanaus :)

Receptą atsiuntė Raminta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei greitai atitirpinsite užšaldytą maisto produktą neteksite daug maistinių, ekstrakcinių, kitų biologiškai vertingų maisto komponentų. Geriausia tokius produktus atšildyti 4 laipsnių temperatūroje - šaldytuvo lentynoje, kuri yra labiausiai nutolusi nuo šaldymo kameros.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtos “gėlytės” Karšti sumuštinukai su tunu Folijoje kepta vištiena Želė tortas „Vasarėlė“ Kepta žuvis marinate Šokoladinis kokteilis "Šokoladinis dangus"
Reklama
Prisijunk prie mūsų!