Greita paieška
Receptai
Draugai
Karkos vyniotinis
Kategorijos:
Šalti užkandžiai, Užkandžiai
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Įdarui:
- Kiaušiniai , 2 vienetai
- Morkos , 1 vienetas
Mėsa:
- Kiaulienos karka , 1 kilogramas
- Druska , 1 žiupsnelis
- Pipirai , 1 žiupsnelis
- Bazilikai , 1 žiupsnelis
Virimui:
- Druska , 1 žiupsnelis
- Lauro lapai , 2 vienetai
- Pipirai , 1 žiupsnelis
- Morkos , 1 vienetas
- Svogūnai , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Išimame iš karkos kaulą, mėsą paploniname apipjaustydami, kad būtų maždaug tolygus storis mėsos.
Nupjautus gabalėlius dedame prie karkos šono.
Visą mėsos (blyną) pabarstome druska, pipirais, baziliku.
Dedame ant viršaus keptus kiaušinius (2 kiaušiniai išplakami ir iškepami), virtą morką pjaustytą šiaudeliais.
Viską susukame gerai spaudami. Vyniojame į celofaną ar drobę, suraišiojame visą vyniotinį išilgai pradėdami nuo vieno gali, per visą vyniotinį, užbaigdami kitame gale.
Dedame į puodą ir verdame 2-2.5 val. Į vandenį dedame druskos, lauro lapų, pipirų, morką, svogūną. Išvirusį vyniotinį paslegiame. Skanaus.
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Svogūnų nemalonaus kvapo nebus, jei prieš vartodami juos nuplikysite verdančiu vandeniu.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!