Greita paieška
Receptai
Draugai

Karkos vyniotinis

Karkos vyniotinis
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Morkos , 1 vienetas
Mėsa:
  • Kiaulienos karka , 1 kilogramas
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
  • Bazilikai , 1 žiupsnelis
Virimui:
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Lauro lapai , 2 vienetai
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
  • Morkos , 1 vienetas
  • Svogūnai , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Išimame iš karkos kaulą, mėsą paploniname apipjaustydami, kad būtų maždaug tolygus storis mėsos.

  2. Nupjautus gabalėlius dedame prie karkos šono.

  3. Visą mėsos (blyną) pabarstome druska, pipirais, baziliku.

  4. Dedame ant viršaus keptus kiaušinius (2 kiaušiniai išplakami ir iškepami), virtą morką pjaustytą šiaudeliais.

  5. Viską susukame gerai spaudami. Vyniojame į celofaną ar drobę, suraišiojame visą vyniotinį išilgai pradėdami nuo vieno gali, per visą vyniotinį, užbaigdami kitame gale.

  6. Dedame į puodą ir verdame 2-2.5 val. Į vandenį dedame druskos, lauro lapų, pipirų, morką, svogūną. Išvirusį vyniotinį paslegiame. Skanaus.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Bulvės greičiau išvirs, jei į puodą įdėsite šaukštą sviesto arba aliejaus.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
GRYBAI  SU BALTU PADAŽU Šokoladinis kokteilis "Šokoladinis dangus" Želė tortas „Vasarėlė“ Purūs keksiukai Kugelis su cukinija Įdaryti makaronų vamzdeliai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!