Greita paieška
Receptai
Draugai

Karkos vyniotinis

Karkos vyniotinis
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Morkos , 1 vienetas
Mėsa:
  • Kiaulienos karka , 1 kilogramas
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
  • Bazilikai , 1 žiupsnelis
Virimui:
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Lauro lapai , 2 vienetai
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
  • Morkos , 1 vienetas
  • Svogūnai , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Išimame iš karkos kaulą, mėsą paploniname apipjaustydami, kad būtų maždaug tolygus storis mėsos.

  2. Nupjautus gabalėlius dedame prie karkos šono.

  3. Visą mėsos (blyną) pabarstome druska, pipirais, baziliku.

  4. Dedame ant viršaus keptus kiaušinius (2 kiaušiniai išplakami ir iškepami), virtą morką pjaustytą šiaudeliais.

  5. Viską susukame gerai spaudami. Vyniojame į celofaną ar drobę, suraišiojame visą vyniotinį išilgai pradėdami nuo vieno gali, per visą vyniotinį, užbaigdami kitame gale.

  6. Dedame į puodą ir verdame 2-2.5 val. Į vandenį dedame druskos, lauro lapų, pipirų, morką, svogūną. Išvirusį vyniotinį paslegiame. Skanaus.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jeigu tešlai trūksta druskos, tai ištirpinkite jos mažame kiekyje vandens arba pieno, supilkite į tešlą ir gerai ją išminkykite.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Taco Ypatingieji kotletai Naminė pica Burokėlių salotos Salotos su lašiša Įdaryti makaronų vamzdeliai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!