Greita paieška
Receptai
Draugai

Karlailo rąstas

Karlailo rąstas
Karlailo rąstas Karlailo rąstas Karlailo rąstas
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai 2

Kategorijos: Pyragai, Kepiniai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Avietės , 150 gramų
Tešlai:
  • Kiaušiniai , 3 vienetai
  • Miltai , 9 valgomieji šaukštai
  • Cukrus , 7 valgomieji šaukštai
  • Moliūgų piurė , 150 gramų
  • Soda , 1 arbatinis šaukštelis
Kremui:
  • Maskarponės sūris , 500 gramų
  • Cukrus , 7 valgomieji šaukštai
  • Vanilinis cukrus , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinių baltymus išplakame iki itin standžių putų (apvertus turi neiškristi iš dubenėlio).

  2. Kiaušinių trynius išsukame su cukrumi (7 šaukštais, likusius naudosime pertepimui).

  3. Įmaišome moliūgų piurė (moliūgo žievę reikia būtinai nulupti, tarkuoti „bulvine“ tarka)

  4. Neužmirštame sodos. :)

  5. Atsargiai įmaišome išplaktus kiaušinių baltymus. Viską pilame į didelę, kepimo popieriumi išklotą skardelę. Tešla turi būti išsiliejus ne storiau nei 0,8 cm. Kepame 180 laipsnių temperatūroje 30 min.

  6. Iškepusį biskvitą reikia susukti ir palikti atvėsti. Tada gaminame pertepimą.

  7. Pertepimui sumaišome maskarponės sūrį, likusį cukrų (7 šaukštus), vanilinį cukrų.

  8. Išvyniojame atvėsusį biskvitą, ištepame paruoštu kremu, išdėliojame avietes ir vėl susukame. Šaldytuve turi pastovėti bent 3 val. kad būtų galima pjaustyti ir mėgautis.
    Skanaus!!!

Receptą atsiuntė Kristina
Komentarai2
Kristina

Ačiū (: džiaugiuosi, jog patiko!

Smalizius

Super skanumynas ;) Ir paprasta pagaminti, o skonis tikrai - wooow :D

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite ilgiau išlaikyti salotų lapus, nuplaukite juos ir suvynioję į servetėlę, sudėkite į celofaninį maišelį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Dešrelės su bulvėmis Tarkuotų bulvių virtinukai Marinuoti žiediniai kopūstai Virtos “gėlytės” Virti briuselio kopūstai su sviestu Moliūgų sriuba su ryžiais
Reklama
Prisijunk prie mūsų!