Greita paieška
Receptai
Draugai

Karpis krienų padaže

Karpis krienų padaže
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Aliejus , 100 mililitrų
  • Žuvies sultinys , 200 mililitrų
  • Tarkuoti krienai , 2 valgomieji šaukštai
Reikės:
  • Karpis , 1 kilogramas
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
  • Lauro lapeliai , 2 vienetai
  • Morka , 1 vienetas
  • Petražolės , 1 žiupsnelis
  • Salieras , 1 vienetas
  • Svogūnas , 1 vienetas
  • Druskas , 1 žiupsnelis
  • Miltai , 2 valgomieji šaukštai
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Cukrus , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Žuvį pasūdyti. Į vandenį suberti susmulkintus prieskonius, užvirinti ir įdėti žuvį. Virti ant silpnos ugnies, kol atšoks pažandės.

  2. Padažas:Aliejuje pakepintus miltus praskiesti sultiniu ir maišant virinti, kol sutirštės. Paskui sudėti krienus, cukrų, druską ir dar truputį pavirinti.

Receptą atsiuntė Janina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei uogienė pyragėliams per skysta, tai į ją įdėkite 2-3 šaukštus džiūvėsėlių arba kukurūzų dribsnių. Įdaras bus labai skanus.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Želė tortas „Vasarėlė“ Vištienos širdelių guliašas Virti briuselio kopūstai su sviestu Raugintų kopūstų sriuba Troškintos kiaulienos kepenėlės Šašlykas orkaitėje
Reklama
Prisijunk prie mūsų!