Greita paieška
Receptai
Draugai
Karpis krienų padaže
Kategorijos:
Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Padažui:
- Aliejus , 100 mililitrų
- Žuvies sultinys , 200 mililitrų
- Tarkuoti krienai , 2 valgomieji šaukštai
Reikės:
- Karpis , 1 kilogramas
- Pipirai , 1 žiupsnelis
- Lauro lapeliai , 2 vienetai
- Morka , 1 vienetas
- Petražolės , 1 žiupsnelis
- Salieras , 1 vienetas
- Svogūnas , 1 vienetas
- Druskas , 1 žiupsnelis
- Miltai , 2 valgomieji šaukštai
- Druska , 1 žiupsnelis
- Cukrus , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Žuvį pasūdyti. Į vandenį suberti susmulkintus prieskonius, užvirinti ir įdėti žuvį. Virti ant silpnos ugnies, kol atšoks pažandės.
Padažas:Aliejuje pakepintus miltus praskiesti sultiniu ir maišant virinti, kol sutirštės. Paskui sudėti krienus, cukrų, druską ir dar truputį pavirinti.
Receptą atsiuntė Janina
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Jei uogienė pyragėliams per skysta, tai į ją įdėkite 2-3 šaukštus džiūvėsėlių arba kukurūzų dribsnių. Įdaras bus labai skanus.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!