Greita paieška
Receptai
Draugai
Karštai jūros lydeka
Kategorijos:
Žuvis, Karšti patiekalai
Gaminimo instrukcija:
Jūros lydekos filė,citrina,marinuoti burokėliai,prieskoniai,majonezas,sūris,džiovintos petražolės,šalto spaudimo aliejus(Gurmans)
Produktų kiekį pasirenkame pagal savo nuožiūrą arba nuotrauką.Lydekos filė marinuojame pusė paros citrinos sultyse, apkepame ir tik po to pagardiname prieskoniais.Dedame į lėkštę žuvį,marinuotus burokėlius.Aptepame majonezu,bei įdedame sūrio grežinėlius,apibarstome petražolėmis.Pašauname į orkaitę 10min.Prieš patiekent apšlakstome šalto spaudimo aliejumi.Skanaus.
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Jei uogienė pyragėliams per skysta, tai į ją įdėkite 2-3 šaukštus džiūvėsėlių arba kukurūzų dribsnių. Įdaras bus labai skanus.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!