Greita paieška
Receptai
Draugai

Karštai jūros lydeka

Karštai jūros lydeka
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Gaminimo instrukcija:
  1. Jūros lydekos filė,citrina,marinuoti burokėliai,prieskoniai,majonezas,sūris,džiovintos petražolės,šalto spaudimo aliejus(Gurmans)

  2. Produktų kiekį pasirenkame pagal savo nuožiūrą arba nuotrauką.Lydekos filė marinuojame pusė paros citrinos sultyse, apkepame ir tik po to pagardiname prieskoniais.Dedame į lėkštę žuvį,marinuotus burokėlius.Aptepame majonezu,bei įdedame sūrio grežinėlius,apibarstome petražolėmis.Pašauname į orkaitę 10min.Prieš patiekent apšlakstome šalto spaudimo aliejumi.Skanaus.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei uogienė pyragėliams per skysta, tai į ją įdėkite 2-3 šaukštus džiūvėsėlių arba kukurūzų dribsnių. Įdaras bus labai skanus.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Skruzdėlynas su kondensuotu pienu Vištienos širdelių guliašas Čenakai Želė tortas „Vasarėlė“ Naminė pica Žuvienė iš upėtakio
Reklama
Prisijunk prie mūsų!