Greita paieška
Receptai
Draugai

Karštas aštrus užkandis iš pupelių

Karštas aštrus užkandis iš pupelių
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Jautiena, malta , 1 kilogramas
  • Svogūnai , 1 vienetas
  • Česnakai , 5 skiltelės
  • Čili pipirai, malti , 0,3 stiklinės
  • Sultinys (jautienos) , 1 stiklinė
  • Kmynai , 1 valgomasis šaukštas
  • Pomidorai, savo sultyse , 400 gramų
  • Kakavos milteliai , 1 valgomasis šaukštas
  • Konservuotos pupelės , 900 gramų
  • Actas , 1 valgomasis šaukštas
  • Druska
Gaminimo instrukcija:
  1. Įkaitinkite gilią keptuvę ant vidutinės ugnies. Jautienos faršą apkepti 5 minutes. Pridėti pjaustytų svogūnų, gerai išmaišykite ir kepkite 3 -5 minutes. Tada pridėti pjaustytų česnakų ir kepti dar 1 - 2 minutes.

  2. Supilkite sultinį. Tada pridėkite čili pipirų, kmynų, kakavos ir pomidorus. Šiek tiek sumažinti ugnį, uždenkite ir troškinkite 10 minučių.

  3. Pridėti pupelių, acto ir druskos bei gerai išmaišykite. Neuždarius dangčio, virkite 10 minučių.

Receptą atsiuntė Kristina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei nuvyto krapai ar petražolės, įdėkite juos kelioms minutėms į vandenį su actu (1 šaukštelis acto pusei stiklinės vandens).

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Troškintos kiaulienos kepenėlės Čenakai Vištienos širdelių guliašas Dešrelės su bulvėmis Naminė pica Virti briuselio kopūstai su sviestu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!