Greita paieška
Receptai
Draugai

Karštas obuolių pyragas

Karštas obuolių pyragas
Rekomenduojame:
Įvertino 15 lankytojų 4

Kategorijos: Pyragai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Obuoliai , 2 vienetai
  • Riešutai , 50 gramų
  • Cinamonas , 0,5 arbatinio šaukštelio
Tešlai:
  • Sviestas , 200 gramų
  • Cukrus , 250 gramų
  • Miltai , 600 gramų
  • Kepimo milteliai , 10 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Sviestą, cukrų, miltus ir kepimo miltelius sudedame į dubenį ir triname tarp pištų, kol gaunasi trupinukai.

  2. Įdarui obuolius nulupame, išimame sėklides, stambiai sutarkuojame, dedame smulkintų riešutų, cinamono.

  3. Į kepimo skardą dedame pusę trupinių, įdarą, vėl pusę trupinių. Kepame iki 200 laipsnių orkaitėje apie 40 min.

  4. Patiekiame su ledais arba plakta grietinėle, puošiame uogomis. Dieviškai skanu!

Komentarai4
Kepėja

ačiū už rcp. ir linksmą video :)

Milda

Šiandien kepiau šį pyragą. Tikrai skanus, neįprastas skonis. Man gavosi šiektiek trupus (pirmą kartą kepiau iš tokios purios tešlos) ir saldokas, todėl kepant kitą kartą dėsiu mažiau cukraus. Šiltas pyragas su ledais ir juoduoju šokoladu tikra pasaka :)

Virginija Ivanauskaite

atrodo gardziai:)

Edita Bartkute

skanu :P

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Uogienė taip greit nesurūgs, jei nuo verdančios uogienės, mediniu šaukštu nugraibysite putas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Sūrio padažas makaronams Krevetės grietinėlės padaže Virtų bulvių cepelinai su mėsa Kugelis su cukinija Kepta žuvis marinate Čenakai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!