Karštas obuolių pyragas
- Obuoliai , 2 vienetai
- Riešutai , 50 gramų
- Cinamonas , 0,5 arbatinio šaukštelio
- Sviestas , 200 gramų
- Cukrus , 250 gramų
- Miltai , 600 gramų
- Kepimo milteliai , 10 gramų
Sviestą, cukrų, miltus ir kepimo miltelius sudedame į dubenį ir triname tarp pištų, kol gaunasi trupinukai.
Įdarui obuolius nulupame, išimame sėklides, stambiai sutarkuojame, dedame smulkintų riešutų, cinamono.
Į kepimo skardą dedame pusę trupinių, įdarą, vėl pusę trupinių. Kepame iki 200 laipsnių orkaitėje apie 40 min.
Patiekiame su ledais arba plakta grietinėle, puošiame uogomis. Dieviškai skanu!
- Komentuoti

ačiū už rcp. ir linksmą video :)

Šiandien kepiau šį pyragą. Tikrai skanus, neįprastas skonis. Man gavosi šiektiek trupus (pirmą kartą kepiau iš tokios purios tešlos) ir saldokas, todėl kepant kitą kartą dėsiu mažiau cukraus. Šiltas pyragas su ledais ir juoduoju šokoladu tikra pasaka :)

atrodo gardziai:)

skanu :P
Panašūs receptai
Daugiau receptųMėsos, paukštienos ir žuvies sultinys bus skaidrus, o mėsa minkšta, jei virsite ant silpnos ugnies.
Rodyti kitą patarimą