Greita paieška
Receptai
Draugai

Karštas rūkytos žuvies užkandis

Karštas rūkytos žuvies užkandis
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Gaminimo instrukcija:
  1. 1 karštai rūkytas ešerys,
    1 indelis konservuotų kukurūzų,
    200 g grietinėlės,
    1 svogūnas su laiškais,
    citrinpipirių,
    aliejaus,
    1,5 šaukšto miltų.

    Svogūną susumulkinti ir pakepinti su aliejumi, sudėti nusunktis kukurūzus, supjaustytą žuvį, miltus, pipirus, druskos. Išmaišyti, po truputį pilti grietinėlę. Viską pavirti apie 3 min.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei agurkai kartoki, nulupkite juos ir palaikykite piene įbėrę šiek tiek cukraus.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtos “gėlytės” Miltiniai blynai Burokėlių mišrainė su majonezu Raugintų kopūstų sriuba Virti briuselio kopūstai su sviestu Įdaryti makaronų vamzdeliai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!