Greita paieška
Receptai
Draugai

Karštas šokoladas

Karštas šokoladas
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Šokoladas, juodasis , 200 gramų
  • Pienas , 200 mililitrų
  • Cinamonas , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Kava , 1 arbatinis šaukštelis
  • Apelsinų žievelė , 1,5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
  1. Tinka valgyti ir vienas. Bet labai skanu ir su ledais, vaisiais. Yra tikrai daug būdų, kur galima panaudoti karštą šokoladą ir kaip padažą.

  2. Reikės ištirpinti šokoladą. Naudokite tik juodąjį ir turintį nemažiau kaip 70 proc. kakavos.

  3. Sutarkuokite apelsino žievelę.

  4. Užvirinkite pieną. Supilkite šokoladą ir suberkite apelsinų žieveles.Įberkite šviežiai maltos kavos miltelių ir šiek tiek cinamono.

  5. Viską nuolat maišant kaitinkite apie 1 min.

Receptą atsiuntė Irma
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Džiovinti grybai primins šviežių grybų skonį, jei prieš verdant pamirkysite juos piene.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Naminė pica Čenakai Sūrio padažas makaronams Salotos su lašiša Virti briuselio kopūstai su sviestu Jūros lydeka, kepta folijoje su daržovėmis ir mozarella sūriu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!