Greita paieška
Receptai
Draugai

Karštas šokoladas

Karštas šokoladas
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Šokoladas, juodasis , 200 gramų
  • Pienas , 200 mililitrų
  • Cinamonas , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Kava , 1 arbatinis šaukštelis
  • Apelsinų žievelė , 1,5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
  1. Tinka valgyti ir vienas. Bet labai skanu ir su ledais, vaisiais. Yra tikrai daug būdų, kur galima panaudoti karštą šokoladą ir kaip padažą.

  2. Reikės ištirpinti šokoladą. Naudokite tik juodąjį ir turintį nemažiau kaip 70 proc. kakavos.

  3. Sutarkuokite apelsino žievelę.

  4. Užvirinkite pieną. Supilkite šokoladą ir suberkite apelsinų žieveles.Įberkite šviežiai maltos kavos miltelių ir šiek tiek cinamono.

  5. Viską nuolat maišant kaitinkite apie 1 min.

Receptą atsiuntė Irma
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Apsinuodijus alkoholiu ar vaistais, padės stipri arbata su pienu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Želė tortas „Vasarėlė“ Naminiai kotletai Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" Bacardi Mojito [mochito] kokteilis Salotos "Į gamtą" Šokoladinis kokteilis "Šokoladinis dangus"
Reklama
Prisijunk prie mūsų!