Greita paieška
Receptai
Draugai

Karštas šokoladas su mėta

Karštas šokoladas su mėta
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Pienas , 600 mililitrų
  • Mėtos , 4 vienetai
  • Šokoladas, juodasis , 70 gramų
  • Cukrus , 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Kad skonis būtų geras, šokoladą naudokite turintį nemažiau kaip 70% kakavos.

  2. Į puodą supilkite pieną ir įdėkite mėtos lapelių. Mėtos sustiprina skonį.
    Virkite ant silpnos ugnies apie 1 min.
    Mėtas galite išimti.

  3. Dėkite šokolado gabalėlius į tą patį indą su pienu. Nuolat maišant kaitinkite tol, kol šokoladas ištirps.

  4. Patiekite dar karštą.

Receptą atsiuntė Vida
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kepant riebalai mažiau spragsės, jei įbersite truputį druskos.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žemaičių blynai su faršu Sūrio padažas makaronams Virti briuselio kopūstai su sviestu Grybų padažas Virtų bulvių cepelinai su mėsa Želė tortas „Vasarėlė“
Reklama
Prisijunk prie mūsų!