Greita paieška
Receptai
Draugai

Karštas šokoladas su mėta

Karštas šokoladas su mėta
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Pienas , 600 mililitrų
  • Mėtos , 4 vienetai
  • Šokoladas, juodasis , 70 gramų
  • Cukrus , 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Kad skonis būtų geras, šokoladą naudokite turintį nemažiau kaip 70% kakavos.

  2. Į puodą supilkite pieną ir įdėkite mėtos lapelių. Mėtos sustiprina skonį.
    Virkite ant silpnos ugnies apie 1 min.
    Mėtas galite išimti.

  3. Dėkite šokolado gabalėlius į tą patį indą su pienu. Nuolat maišant kaitinkite tol, kol šokoladas ištirps.

  4. Patiekite dar karštą.

Receptą atsiuntė Vida
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Mielinių blynų raugą vertėtų pradėti ruošti prieš 5-6 valandas. Iš pradžių piene ištirpinkite mieles ir dalį miltų, o tik vėliau, kai raugas ims kilti, berkite likusius miltus, dėkite prieskonius.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Gardus troškinys su dešrelėmis Virti briuselio kopūstai su sviestu Troškintos kiaulienos kepenėlės Purūs blyneliai Sūrio padažas makaronams Virtos “gėlytės”
Reklama
Prisijunk prie mūsų!