Greita paieška
Receptai
Draugai

Karštas vynas

Karštas vynas
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Raudonas vynas , 2 litrai
  • Gvazdikėliai , 10 vienetų
  • Cinamono lazdelės , 2 vienetai
  • Cukrus , 200 mililitrų
  • Migdolai , 100 gramų
  • Razinos , 100 gramų
  • Apelsino žievelės juostelės , 5 vienetai
  • Degtinė , 200 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Supilkite raudoną vyną į pasirinktą puodą kaitinimui. Sudėkite gvazdikėlius, cinamoną, cukrų, migdolus be odelės, apelsino žievę ir razinas.

  2. Kaitinkite ant mažos ugnies, bet neužvirinkite.

  3. Supilkite degtinę (receptas geras ir be jos) išmaišykite iš perkoškite vyną.

  4. Supilkite į puodelius ir vaišinkitės.

Receptą atsiuntė Simona
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Petražolės išsaugos ilgiau kvapą, jei jas plausite ne šaltu, o šiltu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Naminė pica Taco Silkė su cinamonu Kepta žuvis marinate Čenakai Burokėlių salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!