Greita paieška
Receptai
Draugai

Karštas vynas

Karštas vynas
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Raudonas vynas , 2 litrai
  • Gvazdikėliai , 10 vienetų
  • Cinamono lazdelės , 2 vienetai
  • Cukrus , 200 mililitrų
  • Migdolai , 100 gramų
  • Razinos , 100 gramų
  • Apelsino žievelės juostelės , 5 vienetai
  • Degtinė , 200 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Supilkite raudoną vyną į pasirinktą puodą kaitinimui. Sudėkite gvazdikėlius, cinamoną, cukrų, migdolus be odelės, apelsino žievę ir razinas.

  2. Kaitinkite ant mažos ugnies, bet neužvirinkite.

  3. Supilkite degtinę (receptas geras ir be jos) išmaišykite iš perkoškite vyną.

  4. Supilkite į puodelius ir vaišinkitės.

Receptą atsiuntė Simona
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Plastmasiniuose induose ilgai laikomi pieno, varškės, grietinės produktai įgaus nemalonų kvapą ir skonį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Grybų padažas Čenakai Purūs keksiukai Žemaičių blynai su faršu Virtos “gėlytės” Įdaryti makaronų vamzdeliai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!